OFICIAL: Opel Antara facelift costă 21.515 euro în România

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.02.2011
Clienţii din România pot comanda noul Opel Antara facelift. Preţul de pornire al acestui model este de 21.515 euro cu TVA inclus pentru versiunea cea mai ieftină echipată cu un motor pe benzină.

Opel a anunţat astăzi preţurile lui Antara facelift în România. Versiunea entry-level a acestui model porneşte de la 21.515 euro cu TVA inclus. Respectiva versiune este echipata cu un motor pe benzină de 2.4 litri care furnizează 170 CP roţilor din faţă prin intermediul unei transmisii manuale. Nivelul de echipare Enjoy pleacă de la 23.030 euro cu TVA inclus tot petnru motorziarea pe benzină de 2.4 litri, iar cea mai ieftină versiune cu tracţiune integrală porneşte de la 25.010 euro cu TVA inclus şi vizează acelaşi motor.

Există şi o versiune V6 pe benzină a lui Antara, echipată cu un motor de 3.0 litri care oferă 264 CP. Respectivul model are o transmisie automată cu şase trepte şi vine doar în compania unui sistem de tracţiune integrală. În cazul nivelului de echipare Cosmo, singurul disponibil în compania acestei motorizări, preţul de pornire al lui Antara V6 este de 31.780 euro cu TVA inclus.

Cea mai ieftină versiune diesel a lui Antara pleacă de la 23.600 de euro cu TVA inclus. Repsectiva versiune include un motor de 2.2 litri care furnizează 164 CP şi are un preţ de pornire de 23.600 de euro cu TVA inclus.

Pentru versiunile diesel cu tracţiune integrală ale lui Antara, Opel oferă acelaşi motor, dar într-o versiune de 164 CP şi o versiune de 184 CP. Preţul de pornire al versiunii de 164 CP cu tracţiune integrală şi o transmisie manuală cu şase trepte este de 27.880 de euro cu TVA inclus.

Via | Opel

Comentarii (6)

  • Foarte slaba masina!
    Nu pot sa imi imaginez ce fel de oameni ar cumpara asa ceva!

    Si cand a fost lansata era cea mai slaba...impreuna cu sora ei...bleah...
    Daewoo...aaa...Chevrolet Captiva.

    Sa mai cumperi in 2011...cea mai slaba masina din segment...care pe deasupra mai are si interiorul de la vechea Astra si actuala Corsa(care e de 2-3 ori mai ieftine) ?!?!?

    Noile Astra si Insigna sunt mult mai bune decat modelele pe care le-au inlocuit...dar Antara...e efectiv o prostie.

    P.S.: Totusi, tare as vrea sa vb cu un ciudat care chiar a dat 20000-30000 euro pe "SUV-ul" acesta.
    9 20
  • ieftina
    ieftina (Corsa)
    2 4
  • like
    Mie personal imi place, singurele chestii care le displac sunt: deflector de aer ( e mult prea jos pentru tara noastra ), bara cromata cu sigla e urata cu spume ( duster's style ) si puteau sa puna si ei niste led-uri fata/spate ca aveau de unde
    2 5
  • @sebastian toma
    Salutare.

    As avea ceva sugestii in privinta acestor articole cu aparitii noi de modele, facelift-uri:
    - imaginile sa fie cele ale versiunilor care se vand pe piata noastra, si care se cumpara.

    Spre explu, nu imi imaginez cati si-ar lua Antara cu piele maro inauntru.

    De obicei la asemenea masini apar poze la versiuni de top, iar dupa ce faci comanda te trezesti ca e alta masina decat iti inchipuiai.

    Eventual poze la diferite nivele de echipare/
    - informatiile pe care le publicati sunt fisa tehnica, (ce se gaseste si pe site la dealeri) si eventual ceva in plus.

    Mie, ca si eventual cumparator, o asemenea informatie nu imi este folositoare, ca oricum mi le pun in brate aia cand intru in reprezentanta.

    Ce ar fi foarte util ar fi o comparatie cu alte modele de pe piata, in privinta doratilor per nivel de echipare, pret, consum, putere, eventual plajele de turatii pentru putere si cuplu, samd.

    Asemenea informatie ar fi intr-adevar utila.

    Va multumesc.
    3 2
  • Bentley
    @GTR
    Trezeste-te ca am ajuns!

    P.S. Vezi ca iar s-o stricat incuietoarea la portbagaj...ti-am zis eu sa iei 1310, da tu ai vrut masina de epoca, 1300...
    4 0
  • geteer
    unii vb doar pentru ca au complexe sau mari lipsuri............sau poate pur si simplu sunt atat de buni incat sa traga niste concluzii pentru toata lumea!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru