OFICIAL: Primele imagini cu Chevrolet Volt

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.09.2008
Chevrolet Volt poate fi admirat, in sfarsit, in imaginile de presa ale GM. Deocamdata, cu oficialii companiei alaturi.

Desi toata presa auto mondiala se astepta ca Chevrolet Volt sa fie prezentat oficial abia saptamana viitoare, GM a scos la iveala aseara tarziu, pe unul dintre site-urile destinate media, cateva instantanee cu Volt acompaniat de cateva dintre figurile marcante care au controbuit la dezvoltarea modelului.

Chevy Volt - poate cel mai important model din intreaga istorie a General Motors - ar putea deveni un adevarat motor de propulsie pentru grupul american in conditiile in care succesul sau ar fi unul rasunator. Iar premisele sunt extrem de optimiste, imaginile-teaser cu modelul electric al GM fiind printre cele mai cautate pe internet, implicit pe Automarket.ro.

Deocamdata, pana cand Volt va "scapa" de oficialii GM in fotografiile de presa, ne multumim sa admiram cateva detalii interesante ale modelului de 35.000 de dolari. Galeria foto completa a lui Chevrolet Volt va fi prezentata martea viitoare.

via |  Thecarconnection

Comentarii (4)

  • :)
    s-au cam inspirat din conceptele honda
    0 0
  • andrei
    volt
    da .. are multe elemenete de la honda .. da nu mai conteaza, important e ca am facut un pas inainte, sper sa fie eficient acest model si poate or sa mai scada si pretul
    0 0
  • dadada
    AMERICANII S-AU PUS PE TREABA......mAI INTAI CU OPEL SI ACUM CU ASTA.....NU E RAU!
    0 0
  • LOL!!!!!!!!!
    Se pozeaza americanii cu ultimu model ca turistii cu Statuia Libertatii. =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru