Oficial: Primele imagini cu Lorinser Mercedes GLK

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.05.2009
Lorinser a publicat astazi primele imagini ale kitului de tuning pregatit pentru modelul german Mercedes GLK. Pachetul introduce doar modificari de ordin estetic.

Anuntat inca din luna august a anului trecut, pachetul de tuning pregatit de Lorinser pentru Mercedes GLK poate fi admirat pentru prima oara de public. Tunerul german a publicat abia astazi primele imagini ale GLK-ul interpretat de specialistii sai.

Cum era de asteptat, look-ul exterior a devenit mai agresiv, nemtii pregatind un kit aerodinamic nou, care include: un spoiler frontal nou, bare de protectie, panouri de protectie si un nou set de praguri laterale. In partea posterioara, tunerii au montat un spoiler nou care inglobeaza patru tevi de esapament cromate si o grila discreta. Lorinser pune la dispozitie si o gama larga de jante din aliaj cu dimensiuni de 18, respectiv 19 inch.

Momentan nu exista detalii despre un posibil pachet de performanta gandit de Lorinser pentru GLK. Cel mai probabil tunerii se vor rezuma doar la modificarea suspensiilor intr-un viitor foarte apropiat. Pretul pachetul de tuning nu a fost nici el dezvaluit.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru