OFICIAL: Primele imagini cu noul Ford C-Max

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 04.09.2009
Ford a dezvaluit primele imagini cu noul C-Max, pe care il va prezenta la Frankfurt. Modelul apare fara usile culisante din spate surprinse de fotografii spion, fiind disponibil in doua versiuni de caroserie.

Ford a prezentat primele imagini oficiale cu noul C-Max, model care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an. In mod surprinzator, usile din spate ale acestui model se deschid normal, nu culiseaza ca la modelul surprins de fotografii spion de la Carpix. Mai mult de atat, noul C-Max pare mai scurt decat modelul surpins de fotografii spion, ceea ce inseamna ca modelul prezentat de Ford nu va gazdui sapte pasageri. Explicatia pentru acest fapt este simpla: Ford C-Max va fi disponibil in doua versiuni de caroserie.

Modelul C-Max este construit pe noua arhitectura C a americanilor de la Ford, si este frate de platforma cu viitorul Focus, model care va fi lansat in 2010. Dupa cum puteti observa, modelul preia numeroase elemente de design exterior de la noul Fiesta si Kuga, care aplica filozofia de design Kinetic. Filozofia de design Kinetic a fost prezentata pentru prima data pe conceptul Iosis MAX, care a prefigurat anumite elemente de design ale actualului C-Max. Silueta acestui model are linii diferite fata de cele prezente pe generatia precedenta a lui C-Max, iar cel mai elocvent exemplu al acestui fapt este linia plafonului, care este inspirata din design-ul coupe-urilor.

Pentru moment, Ford nu a dezvaluit informatii cu privire la motorizarile noului C-Max, iar soarta versiunii testate de inginerii producatorului american este neclara. Ford va echipa modelul C-Max cu noile motoare EcoBoost, care aplica o politica de downsizing in gama constructorului american.

Noul Multiple Activity Vehicle de la Ford va beneficia de numeroase tehnologii de asistenta ale soferului, cum ar fi parcarea semi-automata si sistemul de detectie al unghiurilor moarte.

Noul Ford C-Max va fi lansat in cea de-a doua jumatate a anului 2010.

Via | Ford

Comentarii (10)

  • opinie
    Cool!
    15 6
  • dap
    arata chiar bine
    15 6
  • george&roland_st
    Am votat cu voturi rosii pe cei de sus, stiu a gusturile nu se discuta, dar modelul asta depaseste orice granita in lumea designului. parca e o jucarie ruseasca deia care o cumperi in piata.
    6 20
  • ......
    urata frateeeeeeeee
    6 18
  • MASINI
    dispare originalitatea de pe pamant; va fi o notiune abstracta in cativa ani ......pacat.
    4 5
  • fiecare marca o sa aibe 5 modele si toate arata la fel difera clasa
    tare aiurea... fiesta , focus ,modeo ,kuga si acum c-maxu seamana izbitor toate... c-maxu zici ca e new fiesta xxl eu asa le vad...

    toate marcile o sa aibe 5-6 modele care de fapt se bazeaza pe aceasi imagine... dar cu volum diferit..
    7 2
  • c-max
    afara f. fain ....
    Asta e tendinta acum ..cam toate modelele sa semene intre ele (ma refer la modelele unui singur producator).

    Ma uitam ieri la un polo (nou) si am crezut ca e golf.
    9 0
  • Etienne
    C Max = Kuga ?
    Se pare ca noul model C Max e leit Kuga. Daca la Polo si Golf se poate observa macar o diferenta de proportii, la Ford nu se poate. Arata ca un Kuga facelift, fara artificiile de 4X4. Linia laterala plasata usor mai sus decat la SUV-ul compact trece neobservata si nu poate induce un sentiment de noutate. Asteptam versiunea cu 7 locuri , poate va fi ceva mai utila , daca un aspect mai reusit nu s-a putut.
    1 6
  • fiesta
    daca nu ar fi fost precizat ca e un c-max as fi jurat ca e o fiesta combi cu pachet drumuri grele :)
    0 0
  • Opinie
    Cand toata lumea vinde la jumatate fata de anii trecuti la ce v-ati fi asteptat? Sa vina cu un look complet nou si sa riste un esec? Din cate am citit noua ”prezentare” Ford a avut succes in cazul Mondeo si Fiesta. Nu stiu nimic despre ”recenziile” Kuga-i. Asadar, pasi mici dar siguri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru