Oficial: Primul teaser al viitorului Mercedes E-Klasse AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.03.2009
Mercedes a prezentat publicului primul teaser oficial al viitoarei versiuni de performanta E-Klasse AMG, asteptata peste o luna la New York.

Esential

525 de cai putere ar urma sa dezvolte E-Klasse AMG.

Fanii Mercedes, care se asteptau la dezvaluirea versiunii AMG a noii generatii E-Klasse mult mai tarziu, vor fi surprinsi placut de decizia oficialilor din Stuttgart de a oferi presei primul teaser al modelului de performanta. Se pare ca asteptarea nu va fi asa de lunga, dezvaluirea noului E-Klasse AMG fiind planuita pentru luna viitoare in cadrul Salonului Auto de la New York.

Divizia de performanta a nemtilor va instala sub capota noului membru al gamei un motor V8 de 6.3 litri capabil sa ofere 525 de cai putere si un cuplu motor de 630 Nm. Intreaga herghelie va fi cuplata la o cutie automata cu sapte rapoarte regasita si pe actualul SL63 AMG.

Momentan nu se cunosc performantele oficiale ale sedanului, acestea urmand sa fie influentate in mare parte si de masa totala a modelului si de modificarile aerodinamice. Pretul de la care va porni viitorul E-Klasse AMG pe piata din GErmania va fi situat undeva aproape de 90.000 de euro.

via | WCF

Comentarii (2)

  • Decimus4u
    Superb
    Cei de la Mercedes au dovedit inca o data ca masinile sunt specialitatea lor;
    0 0
  • belea
    merita toti banii masina asta,d-abia astept sa apara sa-mi iau si eu una:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru