OFICIAL: Revizuiri minore pentru Aston Martin DB9 facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.06.2010
Aston Martin a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale faceliftului operat pe DB9. Supercarul britanic vine cu un look frontal modificat discret şi cu o ţinută de drum îmbunătăţită.

După Ford Mondeo şi Mini facelift, un alt constructor propune publicului un model revizuit. De această dată vorbim despre o ligă unde joacă doar branduri de lux, ca Ferrari sau Lamborghini. Mai exact, Aston Martin dezvăluie publicului modificările aduse actualului DB9, nu multe dar importante.

Modelul exclusivist a primit din partea constructorului britanic o nouă grilă şi un spoiler cu prize de aer redesenate. Ansamblul modificărilor aduce un look contemporan şi ceva mai modern supercarului, care se bucură şi de blocuri optice foarte discret restilizate. Tot la nivel exterior, Aston Martin a pregătit şi un set nou de jante din aliaj, cu dimensiuni de 20 de inch.

Odată cu faceliftul, britanicii au introdus pe DB9 şi un nou sistem Adaptive Damping, care îmbunătăţeşte manevrabilitatea şi ţinuta de drum a supercarului, acesta fiind capabil să combine confortul cu sportivitatea mult mai bine.

Interiorul coupe-ului a scăpat neatins, excepţie făcând sistemul audio, semnat de Bang & Olufsen, care a primit o serie de îmbunătăţiri.

Noul Aston Martin DB9 facelift, în variantele coupe şi Volante, este disponibil deja pentru comandă, primele livrări fiind aşteptate în luna iulie.

via | autogespot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru