OFICIAL: Saab 9-4X debutează în noiembrie la Los Angeles

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.08.2010
Organizatorii Salonului Auto de la Los Angeles (19-28 noiembrie) au declarat că Saab va dezvălui în premieră mondială noul crossover 9-4X, aşteptat deja de mai bine de 3 ani.

După o perioadă de aşteptare mai lungă de trei ani, cei care îşi doreau să vadă în gama Saab un crossover pot răsufla uşuraţi. Ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles va găzdui debutul mondial al viitorului 9-4X, modelul suedez anticipat deja de o serie interminabilă de fotografii spion şi prelucrări digitale.

Anunţul a fost făcut chiar de organizatorii evenimentului american, programat să îşi deschidă porţile în perioada 19-28 noiembrie 2010.

Noul Saab 9-4X va utiliza deja cunoscuta platformă Theta Premium, de provenienţă General Motors, care găzduieşte în prezent şi Cadillac SRX. Gama de motorizări va fi una cu care deja ne-am obişnuit: două unităţi pe benzină de 2.0 şi 2.8 litri, acompaniate de un diesel V6 de 3.0 litri, furnizat de italienii de la VM Motori, recunoscuţi pentru experienţa lor în acest domeniu.

Unităţile vor fi acompaniate de un sistem de tracţiune integrală semnat de Haldex, care va fi însă disponibil doar împreună cu transmisia automată cu şase rapoarte.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru