Designerul lui Saab Aero X paraseste GM pentru Renault

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.03.2010
Omul care a dat viata conceptelor Saab Aero X si 9-4X va parasi barca General motors pentru o posibila functie in cadrul Renault. Anthony Lo este considerat unul dintre cei mai talentati designeri ai momemntului.

Dupa ce a pierdut Saab, General Motors se desparte si de unul dintre cei mai talentati designeri ai sai, recunoscut pentru efortul depus la crearea conceptului Aero X, dezvaluit in 2006 la Salonul de la Geneva.

Anthony Lo, director de design in cadrul diviziei europene GM, a anuntat ca va parasi gigantul american, fiind curtat deja de francezii de la Renault. Potrivit unor surse neoficiale, Lo este dorit in functia de vicepresedinte al departamentului de design exterior din cadrul Renault, unde ar urma sa lucreze sub indrumarea recent investitului director, Laurens van den Acker.

Momentan, francezii au refuzat sa confirme numirea in functie, semn ca tratativele intre cele doua parti inca se poarta.

In cadrul conglomeratului din Detroit, Lo si-a lasat amprenta asupra unor creatii importante din gama Opel si Saab. Trebuie sa amintim aici conceptul 9-4x din 2008 si Opel Flextreme din 2007. Absolvent al Royal College of Art, prestigioasa institutie britanica, Anthony Lo s-a afirmat ca tanar designer la Lotus, Audi si Mercedes.

via | autocar

Comentarii (1)

  • sa vina un pic si pe la prapaditii astia de la Pitesti sa-i ajute cu Duster-ul ca e cam uratel
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru