OFICIAL: Sandero Stepway Concept

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 27.10.2010
Renault Brazilia a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului bazat pe Sandero Stepway.

Biroul brazilian al celor de la Renault a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Sandero Stepway Concept, un prototip plin de culoare bazat pe modelul cu acelaşi nume. Conceptul are rolul de a prezenta faţa feminină a modelului Dacia/Renault, fiind un exerciţiu de design care nu-şi doreşte decât să popularizeze modelul de segment subcompact.

Conceptul bazat pe modelul de serie, o găselniţă pe care Renault a mai aplicat-o în cazul gamei Sandero şi atunci când a prezentat Sand'Up Concept, acum exact doi ani, vine cu diferenţe estetice interesante, care îl transformă pe Sandero Stepway într-o maşină ceva mai colorată.

Astfel, blocurile optice faţă şi spate au primit o tuşă techno prin adăugarea unor lumini albastre şi printr-o serie de stickere şi dungi cromate. De altfel, partea frontală este complet schimbată, grila clasică fiind înlocuită de o capotă prelungită, iar proiectoarele de o serie de LED-uri albastre. Nuanţa exterioară este una bicoloră, aceasta combinând cu succes cafeniul cu un negru lăcuit care este regăsit pe capotă, pe pasajele roţilor, deasupra pragurilor şi în zona posterioară.

Apare în peisaj şi un set de jante alb-negre care completează caracterul ludic al modelului. Detaliile sunt completate de o serie de stickere laterale care se prelungesc de pe uşile posterioare până pe montantul lunetei.

Sub capotă, conceptul are un motor 1.6 16v Hi-Flex de 112 CP care funcţionează pe bază de etanol. Sandero Stepway Concept a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Sao Paolo.

via | Renault

Comentarii (24)

  • Ce...
    sa mai zici decat wow..
    16 6
  • Foarte frumos concepu',da' cam brazilian...Cu multe zorzoane,luminite,beculete albastre,floricele.Am numarat vreo trei culori ale elementelor de caroserie...Triplele arata foarte bine!..Chiar daca se adreseaza femeilor,e cam....
    15 3
  • E un exercitiu de stil f interesant. Cei deschisi la minte il pot aprecia. Au fost creativi. Bravo lor!

    @Donau ce alte luminite vezi tu, in afara de cele pozitionate normal in locul blocurilor optice? Poate esti in urma cu noutatile, dar tehnologia cu LED o gasim frecvent la multi constructori.
    10 7
  • Mai Alin!
    Da de ce zici tu wow? Sper ca din sperietura, nu de placere...
    12 17
  • urat... o strutzo-camila
    6 21
  • Vasilon
    ce duda!
    5 15
  • Concept?
    Poate un facelift, dar nu se poate vorbi de un concept, si farurile alea albastre.... politia te-a amendat pe loc! Si fara suparare dar la care producator de masini din lume ati vazut concept o caroserie deja existenta cu putine modificari? Eu inteleg prin concept un design cu totul nou futuristic din care sa derive un viitor model de serie!!!
    13 4
  • @zocso
    Un concept-car poate exemplifica un nou styling, o noua tehnologie etc. Sandero se incadreaza. Induce o nota mai feminina si are un motor 1.6 16v Hi-Flex la112 CP. Legat de faza cu farurile si politia, ma faci sa rad...
    Cand creator de moda prezinta o colectie extravagata, nu inseamna ca trebuie sa si porti traznaile lor. E doar un exercitiu de creativitate. Ce-i asa greu de inteles?
    7 2
  • tiganesc(sa ma scuze romii sau rommii ;nu stiu exact cum se scrie)
    6 4
  • Alex Radoi
    Ma citez singur :). Iata ce am zis eu la aparitia teaserului acum cateva zile:
    "Poate sunt eu prost informat, dar nu cumva conceptele sunt acele modele de show ale caror linii se vor gasi pe modele viitoare de serie?
    Ori "conceptul" de fata e fix invers, se ia o masina deja existenta si i se trag cateva linii pe ici pe colo ca sa apra ceva futurist...Ma rog, dubioasa treaba...."
    9 0
  • corect
    Ai dreptate Alex dar ce vrei si tu acum, e Dacia.

    Prefer ceva mai cu picioarele pe pamant decat un UFO cum arata conceptul la Duster iar masina de serie .......
    5 8
  • Ce concept măi. Ăsta se cheamă tunning. Probabil ca Renault trebuie să înveţe sensul cuvântului tunning. Concept e acea maşină care apare înaintea celei de serie care îi va împrumuta din design şi elemente sau care nu va apărea niciodată ca maşină de serie. Ăsta e tunning toată ziua.. care să arate ... nuştiu ce să arate. Fac pariu că un puşti pasionat de tunning poate să faca tunning pe sandero mai bine ca ăşstia de la renault.. ce imi place la acest concept.. stopurile spate şi motorul.. în rest.. draguţ dar e degeaba făcut..
    3 3
  • :)
    sandero cu sigla de renault :)))))))
    mai las-o dracului
    2 6
  • xxx666
    nimic interesant
    Masina care va iesi in serie pe poarta fabricii nu va avea nimic din ce are acest concept. Oricum si asta are la zorzoane si mai ales led urile albastre la culoare asta a caroseriei.......... Sa nu uitam de duster care initial arata destul de bine si cand o vezi pe strada o iei la fuga.
    2 4
  • wow
    ma ce fain da prea multe zorzoane ;))))) negru cu cafeniu merge ca nuca in perete :))) si cu albastrul acela plus gri metal pe jenti...plus floricele mititele :)))) ioooooooooooooooi da fain era logan steepway :* oricum renault face masini..
    1 3
  • fciobi
    concept?????????
    Cum poate sa fie concept ceva ce deja se fabrica, dar sub numele dacia??????? s-a intors lumea cu fundul in sus...asa cevaaaaaa...
    1 1
  • sanyilajos
    Este un Concept Stilistic. Chiar daca e de fapt un face lift tot concept se poate numi.
    Partea proasta e ca in afara de floricele nu gasesc nimica feminin in el.
    In plus, elementele arata bine separat dar impreuna nu se impaca e ca un pom de craciun.
    3 2
  • @fciobi
    Sandero se fabrica in Brazilia cu sigla Renault de vre-o cativa ani buni (cu mult inainte de a se fabrica in romania).
    De asemeni tot cu sigla Renault se mai fabrica in Rusia , Columbia si in Africa de Sud ( cel din urma cu volan pe dreapta)
    4 0
  • tarkan
    ;)
    Toata lumea se "joaca" cu logan, sandero... la exterior. Modificati fratilor interiorul. Consola mai inclinata, un termometru, bord de silicon si nu plastic dela rigid... Si atunci puteti spune ca e ceva frumos.
    2 0
  • concept????
    Din ce in ce mai rau, bine ca gasesc prosti sa le cumpere!
    O porcarie...
    2 2
  • @eu > cultura auto zero
    un concept-car e doar un exercitiu stilistic, nu e pentru comercializare
    0 0
  • DACIA
    pune-ti semnul dacia pe ea si dupaia vorbim!
    0 0
  • george
    concept sau facelift?
    aduce mai mult a facelift decat a concept....
    0 0
  • e virtual tuning toata ziua
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru