OFICIAL: Seat a dezvaluit noile Ibiza FR si Leon Cupra facelift

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.04.2009
Seat a dezvaluit noile Ibiza FR si Leon Cupra facelift inaintea debutului oficial de la Salonul Auto de la Barcelona.

SEAT a dezvaluit noile Ibiza FR si Leon Cupra facelift inaintea lansarii de la Barcelona. Cele doua modele vor debuta oficial la Salonul Auto de la Barcelona, organizat intre 9 si 17 mai.

Seat Ibiza FR este echipat cu un propulsor TSI de 1.4 litri care dezvolta 150 CP si transmite puterea catre rotile fata prin intermediul unei transmisii DSG cu sapte trepte, care poate fi controlata si cu ajutorul padelelor montate pe volan. Pe langa propulsorul TSI si cutia de viteze DSG, noul Ibiza FR beneficiaza si de sistemul XDS, creat sa imbunatateasca manevrabilitatea acestui model. Mai exact, acest sistem franeaza roata care pierde aderenta pentru a mentine modelul pe trasa aleasa de sofer.

In materie de modificari estetice, noul Ibiza FR a primit o bara fata restilizata cu insertii cromate. Oglinzile laterale au o carcasa argintie, iar jantele din aliaj vin in standard pe 17 inch. Printre dotarile standard ale noului model putem enumera elemente precum climatizare automata, CD Player cu MP3, ESP si ABS, precum si un computer de bord care masoara si presiunea cauciucurilor.

Noul Seat Leon Cupra a primit o serie de modificari estetice din partea designerilor spanioli.

Modelul are acum o garda la sol mai mica si numeroase elemente au fost restilizate. Jantele modelului au dimensiunea de 18 inch, iar oglinzile sunt incastrate intr-o carcasa de culoare neagra.

Sub capota noului Leon Cupra facelift sta un propulsor TSI de 2.0 litri care dezvolta 240 CP. Acest motor il ajuta pe Cupra Facelift sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 6.4 secunde si sa atinga o viteza maxima de 247 km/h. Interiorul acestui model a primit scaune sport cu un suport lateral imbunatatit. Dotarile standard includ elemente cum ar fi CD Player cu MP3, lumini de drum adaptive, suspensie sport si sistemele XDS, ESP si ABS.

Via | Seat

Comentarii (6)

  • Critic
    Noile
    Vrei sa spui NOILE Ibiza FR si Leon Cupra facelift. Asa ar fi frumos sa faci acordul. Bafta.
    0 0
  • drepteanu'
    mda..
    Scump domne' scump!

    Pasteti Fericiti!
    0 0
  • constantyno
    leon cupra este masina pentru un barbat adevarat mda
    cupra este pentru barbati adevarati
    0 0
  • @constantyno
    Poate STI-ul e pt barbati adevarati, cupra este pt. adolescenti.
    0 0
  • adrian
    barbati adevarati???
    Cupra e pentru pusti corditi care se cred smecheri la volan cu pipitza langa ei.
    Cum zicea si R, sa va vad la volanul unui STI.
    Pariez ca sunteti in primul pom cu el.
    0 0
  • pt adrian
    Aici te-as contrazice. Sa iesi cu un STI de pe traseu intr-o curba e nevoie de f multa prostie. Sa iesi cu un Cupra nu e chiar asa greu... ;)
    Oricum... STI=masina, Cupra=tentativa (destul de reusita in multe puncte de vedere, f nereusita in alte puncte)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru