OFICIAL: Skoda va scoate un model de oraş bazat pe VW Up!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 17.03.2011
Conceptul Volkswagen Up! va da naştere unei întregi familii de modele de oraş în sânul Grupului Volkswagen. Marca Skoda va profita şi ea de acest moment.

Preşedintele Skoda, Winfried Krause, a anunţat în cadrul conferinţei de presă anuale a constructorului ceh că viitorul model de oraş pe care Skoda îl va dezvolta pe baza lui Volkswagen Up! le va oferi clienţilor un raport calitate-preţ remarcabil.

"Maşina este un răspuns la cererea din ce în ce mai mare pentru maşini mici care anunţă consumuri reduse şi costuri de rulare abordabile. Noul model ne va oferi potenţial serios la capitolul vânzări în Europa", a spus oficialul Skoda.

Versiunea Skoda a lui Volkswagen Up! va apărea pe piaţă cel mai devreme în cursul anului viitor, forma finală a noului model fiind încă necunoscută din cauza faptului că prototipul Up! a fost prezentat până acum în mai multe versiuni, cu un număr diferit de uşi şi de forme ale caroseriei. Ultima versiune a prototipului este Up! Lite, care beneficia de un sistem de propulsie hibrid diesel-electric care la bază avea un motor pe motorină cu doi cilindri de 0.8 litri al cărui consum poate coborî până la 2.3 litri/100 km.

via | yahoo

Comentarii (3)

  • INTERESANT
    Cand o sa apara acest model, o sa il cumpar, dar sper sa nu fie cu motor electric . O sa il iau doar daca va fi : diesel sau benzina !
    Nu pot auzi de masini electrice. =))
    4 3
  • stergeti mesajele
    pot sa stiu de ce mi-ati sters mesajul ? nu cred ca am incalcat nici o regula a site-ului , de fapt pe cine am deranjat?
    0 0
  • mircea
    @razvanis
    Dintr-o eroare, ultimele 30 de comentarii scrise pe Automarket au fost şterse. Nu e vina ta. Ne cerem scuze.
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru