OFICIAL: Ssangyong C200 Aero Concept si Eco Concept debuteaza la Seul

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.04.2009
Ssangyong a prezentat doua concepte bazate pe C200 la Salonul Auto de la Seul.

Proaspat revenit din faliment, producatorul coreean SsangYong a prezentat noile sale concepte la Salonul Auto de la Seul. Modele prezentate  sunt C200 Aero si C200 Eco Concept. Cele doua modele sunt CUV-uri bazate pe conceptul C200 prezentat in anul 2008 la Salonul Auto de la Paris.

Ssangyong C200 are o dimensiune similara cu cea a lui Toyota RAV4 si a fost desenat de studioul ItalDesign al lui Giugiaro. Din punctul de vedere al aspectului, C200 este complet diferit de modelele precedente Ssangyong. Caroseria noului model este autoportanta, iar suspensia va folosi numeroase elemente din aluminiu, ceea ce vor ajuta la oferirea unei manevrabilitati similare cu cea a unei berline.

Modelul C200 a fost prezentat in doua versiuni distincte, cu trei optiuni de motorizare. C200 Aero poate fi echipat cu un propulsor turbodiesel de 2.0 litri care dezvolta 175 CP sau cu un motor de benzina de 1.8 litri, pe cand C200 ECO este echipat cu un tren de rulare hibrid alaturi de un motor diesel. Clientii pot alege intre transmisie automata sau manuala, precum si tractiune fata sau tractiune integrala.

Ssangyong C200 este cel mai mic si cel mai usor model din gama producatorului coreean.

Dat fiind lungimea de 4.4 metri a acestui model, consumul de carburant ar trebui sa fie redus, iar emisiile versiunii ECO vor fi cu 50% mai mici fata de cele ale versiunilor standard.

Via | Ssangyong

Comentarii (2)

  • Claudiu H
    q7?
    arata ca un q7?
    0 0
  • si din spate ca un Antara/Captiva
    si din spate ca un Antara/Captiva
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru