OFICIAL: Versiunea cabrio a lui Chevrolet Camaro vine in 2011

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.10.2009
Presedintele GM a confirmat faptul ca versiunea decapotabila a lui Chevrolet Camaro va ajunge in productia de serie. Modelul va fi lansat pe piata la inceptul anului 2011.

Fritz Henderson, presedintele corporatiei General Motors, a anuntat ca versiunea decapotabila a lui Chevrolet Camaro va fi lansata in primul sfert al anului 2011. Indiferent de cererile fanilor si de popularitatea acestui model, GM nu va lansa Chevrolet Camaro Cabrio mai devreme de data anuntata. Cel mai probabil, gama de motorizari si transmisii a lui Chevrolet Camaro va fi aplicata direct pe versiunea cabrio a acestui model, nefiind operate modificari la acest nivel.

In asteptarea lansarii acestei versiuni decapotabile a lui Camaro, numerosi tuneri americani au creat kit-uri Cabrio ale lui Camaro. Un Chevrolet Camaro Cabrio creat de cei de la Drop Top Customs este cu 18.000 de dolari mai scump decat versiunea coupe a acestui model, indiferent de nivelul de echipare ales al modelului de baza. Pretul mentionat mai sus nu include masina donatoare. Clientii care vor astepta pana in 2011 nu vor mai trebui sa plateasca atat de mult pentru o versiune decapotabila a lui Camaro, deoarece exemplarul pe care il va oferi General Motors nu va fi cu 18.000 de dolari mai scump decat versiunea standard a acestuia.

Dealerii Chevrolet au vazut deja viitorul Camaro Cabrio in cadrul unor sedinte de pregatire speciale. Potrivit purtatorului de cuvant al General Motors, Terry Rhadigan, noul Chevrolet Camaro Cabrio va fi lansat pe piata din Statele Unite ale Americii in martie 2011.

Aceasta declaratie a fost facuta in luna mai a anului curent, dar este conforma cu declaratia facuta recent de catre Fritz Henderson.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • noul camaro
    Una din putinile masini americare (din noua generatie) care chiar imi place.
    1 0
  • AndreiRN
    Camaro
    O vad pe strada din ce in ce mai des si ....... e superba.
    Si nici prea scumpa nu este.

    http://motors.shop.ebay.com/__?_from=R40&_trksid=p3841.m39.l1311&_nkw=2010+camaro&_sacat=
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru