Opel jubileaza: comenzile pentru Insignia cresc productia!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 17.12.2008
Perioada neagra a producatorilor auto nu ii afecteaza pe cei de la Opel, care sunt nevoiti sa lucreze non-stop pentru a face fata comenzilor pentru noul Insignia.

Esential

1000 de exemplare Insignia va produce zilnic fabrica Opel de la Ruesselsheim.

Intr-o perioada in care industria auto este afectata de criza iar uzinele de productie isi inchid portile pe perioada limitata pentru ca productia sa se alinieze la cererea din ce in ce mai scazuta, exceptiile sunt putine, insa destind atmosfera. Este si cazul fabricii Opel din Ruesselsheim, care produce noul Insignia. Conform companiei, uzina din Ruesselsheim va creste in urmatoarea perioada productie de la 600 la 1000 de unitati Inisgnia pe zi, cauza fiind cererea mai mare decat previziunile initiale ale oficialilor.

Pentru a face fata acestei provocari, Opel roteste muncitorii pe toata perioada celor 24 de ore ale zilei, cu trei schimburi a cate opt ore fiecare.

"Insignia a inceput extrem de bine cariera sa de piata. Nu stim ce vom face in continuare, insa este clar ca avem nevoie la maximum de forta de munca in aceasta perioada", a declarat unul dintre purtatorii de cuvant ai GM Europe. va reamintim ca Insignia a fost numita Masina Anului de catre juriul celei mai cunoscute competitii auto din Europa, Car of The Year.

Chiar daca Insignia reuseste sa se puna de-a curmezisul trendului in industrie, celelalte modele Opel se inscriu in aceeasi linie pesimista, compania de origine germana avand in vedere scaderea cifrelor productiei in urmatoarea perioada. Astfel, uzinele din Bochum si Eisenach care produc Astra si Corsa au primit ordin sa produca cu 10% mai putine masini in 2009 decat in 2008.

via | Automotive News

Taguri: Insignia, Opel

Comentarii (14)

  • 24 ore
    opel
    ``Opel roteste muncitorii pe toata perioada celor 24 de ore ale zilei, cu patru schimburi a cate opt ore fiecare. ``

    Bine ca are ziua 32 de ore!

    super-masini-tuning.blogspot.com
    0 0
  • mircea
    Eroare
    Mii de scuze, eroarea mea.

    S-a schimbat, multumesc pentru semnalare.
    0 0
  • Dumitrascu
    OPEL
    Opel a fost tot timpul o marca de renume.Cu noul model cred ca intra in top.Inca o data neamtul isi spune cuvantul.Calitatea germana bate multe alte marci europene .Bravo lor.De altfel ei nu fabrica LOGAN,fac OPEL.
    0 0
  • razvan
    Bravo !
    Bravo mai Insignia ...

    Ce sa zic, poate ca e gresita conceptia Opel - Masini americane facute de europeni, si Insignia o va demonstra ..

    Le doresc numai bine :) !

    Inca ceva, bine a observat cine a scris articolul, acest fapt e intr'o mare contradictie cu piata auto actuala .. ei si VW/Audi .. cand masinile se vand tot mai putin, lumea se inghesuie la noua Insignia, si asta e ceva !!
    0 0
  • criza
    isi dau americanii cu pietre in c..ae :)
    0 0
  • Falsa bucurie
    Va jubila o perioada scurta, mai vedem peste vreo 6-10 luni, ca doar e criza si place nu place face parte din GM.
    Cat despre calitate nemteasca, cand va fi Opel din nou 100% firma germana fara vreun amestec GM sau altcineva
    0 0
  • Opel-GM
    AMERICANII AU DAT LOVITURA CU NOUL OPEL ! ACESTA NU SE FABRICA NUMAI IN BOCHUM , CI SI IN POLONIA......
    FELICITARI , GM !
    0 0
  • Robert
    Opel este in proprietatea lui GM de 80 ani
    Se va bate cu VW Passat si Ford Mondeo pentru suprematia clasei medii. PS. Opel este proprietatea lui GM din 1928.
    0 0
  • Salvare GM
    Opel va tine sus GM in Europa.
    0 0
  • george
    CHIAR NIMENI NU-SI DA SEAMA?!?!?
    ...ca masina se cere fiindca e altceva doar din punctul de vedere al imaginii (nume si design)?!? Motoarele sunt aproximativ aceleasi iar calitatea are mari sanse sa fie mai slaba decat la Vectre (asta e trendul la toti producatorii...

    Vedem ce s-o intampla cand va trece "luna de miere"...si dupa cum spunea cineva mai sus, sa nu uitam ca tine de GM care nu vrea sa-l vanda...big chances they go down together...necum sa-l salveze pe GM care e intr-o foame crancena de bani...
    0 0
  • fny.ro | te face sa zambesti :
    Ai vazut pozele noi de astazi?! :)
    AI VAZUT POZELE NOI DE ASTAZI?! :) :) :) :)
    Cel mai dinamic site de fun din Romania. Mii de poze amuzante, actualizate zilnic.
    Intra zilnic pe fny.ro si gasesti peste o mie de imagini amuzante care te binedispun si te fac sa zambesti :)
    :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
    0 0
  • Claudiu
    GM va fuziona cu Chrysler
    Opel Insignia va fi unul din performerii clasei medii,design-ul si calitatea interiorului fiind punctele sale forte potrivit presei britanice. Tinuta de drum este exemplara fiind foarte aproape de referinta clasei ,Ford Mondeo. Referitor la GM,a reluat discutiile de a fuziona cu Chrysler la presiunea guvernului american,aceasta fiind una din conditiile de a primi imprumut,statul american potrivit presei din Detroit urmand sa aibe un pachet important de actiuni la noua companie GM-Chrysler.
    0 0
  • O marca buna pentru cunoscatori
    Orice masina are cumparatorul ei, depinde ce doresti de la ea, daca vrei lux - plateste si vei avea, daca vrei sa iesi in evidenta - plateste sigla, daca vrei confort, siguranta,costuri mici la intretinere si pret bun la revanzare cumpara OPEL si vei vedea.
    Si pana la urma toate sunt niste fiare, cumparam o masina in mare parte in functie de: prima impresie, sfaturile prietenilor sau ca ii place sotiei sau prietenii, asa ca cea mai buna masina este masina ta.
    Iar despre Insignia cititi mai multe despre ea si o sa vedeti ca cei de la Opel si-au cam depasit conditia de aceasta data, lucru care nu trebuie decat sa ne bucure pe noi cumparatorii.
    0 0
  • MoshPuiu
    24ore
    Cand se lucreaza non-stop, se lucreaza in 4 schimburi a cate 8 ore fiecare; 3 in lucru, al 4-lea la libere... Cine lucreaza in schimburi, stie...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru