Opera de arta: Hummer H3 si Vestul Salbatic

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.10.2008
Un londonez a creat o opera de arta ciudata: un Hummer H3 cu roti de lemn, asemenea trasurilor din Vestul Salbatic.

Britanicii au o altfel de abordare a artei, care poate parea putin ciudata pentru multi dintre noi. Matthew Harrison, un celebru artist londonez, a pregatit o surpriza auto pentru editia cu numarul cinci a evenimentului Zoo Art Fair, care se va desfasura intre 17 si 20 octombrie in capitala Regatului Unit.

Harrison s-a gandit sa imbine creatiile auto contemporane cu vechile metode de deplasare. A luat astfel nastere un Hummer H3 inspirat de vechile filme western. Harrison a imbinat cu succes un model offroad cu un element caracteristic Vestului Salbatic: rotile de lemn ale vechilor trasuri. Contemporanul si traditionalul, arta si ingineria, sunt doar cateva principii generale pe care Harrison a incercat sa le cuprinda in "lucrarea" sa.

Corin Richard, un oficial al diviziei britanice Hummer, a declarat ca "asemeni brandului american, aceasta opera de arta este total diferita de ceea ce s-a vazut pana acum. Desi este gandit pentru o latura utilitara, Hummer are si un rol iconic. Ne bucuram ca Matthew ne-a abordat pentru opera sa si ca putem participa astfel al Zoo Art Fair", a mai declarat Richards.

via | CarScoop

Taguri: H3, Hummer

Comentarii (2)

  • exact
    exact cum ii sta ei mai bine, precum o caruta
    0 0
  • Andrei
    DOAMNE CE IDIOT
    Cum sa faci asa ceva la o masina dasta????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru