Pagani Zonda F, distrus intr-o parcare din Hong Kong

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.12.2009
Soferul unui Pagani Zonda F, model exclusivist cu o productie de numai 25 de exemplare, a lovit puternic mai multe masini dintr-o parcare pentur a evita un camion

Rubrica noastra de accidente exotice nu a mai avut de a face cu un asemenea exemplar exclusivist de multa vreme. Un Pagani Zonda F, produs in doar 25 de exemplare la nivel mondial, a fost lovit serios intr-o parcare din Hong Kong.

Se pare ca soferul a pierdut controlul bolidului si a acrosat mai multe vehicule parcate in apropiere, reusind astfel sa produca pagube materiale considerabile. Politia a refuzat sa ofere detalii despre sofer sau motivul accidentului, dar se pare ca principala cauza a fost un camion scapat de sub control, care l-a fortat pe soferul supercarului sa loveasca masinile parcate in incercarea de a evita impactul.

via | Wrecked exotics

Comentarii (2)

  • Iar aveti titluri de articole bombastice al la OTV... jenant
    Pagani Zonda F, distrus intr-o parcare din Hong Kong // e lovit! nu e distrus
    6 4
  • nu e distrus:)) pt o masina de 1 milion si ceva de euro sau poate mai mult inseamna ceva masina aia cred ca are nevoie de reparatii in valoare de 200.000 pe putin drept dovada uitativa la lamborghini murcielago distrus de sot in ziua nunti desi arata mai bine pagube de 160.000 de lire avand si suspensia afectata de aceea zic ca o sa coste ceva reparatia la masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru