Panamera by Sportec: 552 de cai putere elvetieni

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 03.04.2010
Porsche Panamera a primit un pachet aerodinamic si de performanta din partea tunerilor Sportec.

Tunerii de la Sportec au creat un pachet aerodinamic si de performanta pentru Porsche Panamera, pe care l-au botezat SP560. In ceea ce priveste partea aerodinamica, elvetienii nu au vrut sa dezvaluie detaliile acesteia. Modelul german dispune de un propulsor V8 de 4.8 litri care livreaza 500 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 700 Nm.

Prin intermediul pachetului SP560, propulsorul lui Panamera va dispune de 552 de cai putere si va elibera un cuplu motor de 790 Nm. Odata cu aceste modificari, modelul german va sprinta de la 0 la 100 de km/h in 3.8 secunde si va atinge o viteza maxima de 315 km/h. De asemenea, tunerii elvetieni au montat o unitate de control ESC prin intermediul careia garda la sol a masinii poate fi modificata.

Pentru a putea tine in frau cei 552 de cai putere, Sportec a schimbat sistemul de franare cu unul performant. Noul sistem utilizeaza discuri venitlate pentru toate rotile, frane cu sase pistonase pentru puntea din fata si cu patru pistonase pentru puntea din spate. De asemenea, sistemul de evacuare a fost inlocuit cu unul din otel inoxidabil.

Pentru ca tuningul sa fie complet elvetienii au montat jante de 22 de inch.

Via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru