Patronul Segway a murit într-un accident cu... un Segway

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 27.09.2010
Multi-milionarul britanic Jimi Heselden a alunecat într-o râpă şi apoi într-un râu în timp ce îşi cerceta domeniile cu un Segway X2.

Echipa de comunicare a companiei Segway a anunţat astăzi, printr-un comunicat oficial, faptul că multimilionarul britanic Jimi Heselden, proprietarul producătorului de mijloace individuale de transport care au revoluţionat mobilitatea personală, a murit într-un accident stupid în timp ce... testa un Segway.

Incidentul a avut loc ieri, în perimetrul casei sale de vacanţă din West Yorkshire. Heselden inspecta zonele din jurul casei cu un Segway X2, una dintre versiunile de teren produse de compania americană. Conform primelor cercetări ale poliţiei, britanicul a scăpat de sub control mijlocul de locomoţie şi a alunecat pe o stâncă şi apoi în râul Wharfe. 

Jimi Heselden a devenit proprietarul Segway în decembrie 2009, când omul de afaceri britanic a cumpărat compania de la inventatorul acestui mijloc de transport individual, Dean Kamen. Heselden avea 62 de ani şi deţinea o avere de 265 de milioane de dolari.

via | Mail Online

Taguri: Heselden, Segway

Comentarii (1)

  • viata si moartea au un stil absurd si aparte ... :)
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru