Personajele din filmul Cars vin la Salonul Auto de la Paris

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.09.2010
Lightning McQueen, Bucşe sau Sally Carrera sunt doar câteva din personajele filmului de animaţie Cars. Acestea vor fi prezente în cadrul Salonului Auto de la Paris într-o zonă special dedicată copiilor.

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Salonul Auto de la Paris îşi va deschide porţile pentru a-i primi pe cei pasionaţi de automobile. Ediţia de anul acesta a evenimentului parizian va avea şi o zonă specială, dedicată copiilor. Walt Disney împreună cu Federaţia Franceză de Motorsport au pregătit o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi în care copiii vor fi întâmpinaţi de personajele preferate din filmul de animaţie Cars.

De asemenea, organizatorii evenimentului automobilistic pun la dispoziţia celor mici şi o şcoală pentru condus. Aceştia vor fi tot timpul supravegheaţi de un personal bine pregătit, iar la sfârşit, cei mici vor primi o diplomă pentru şofat pe circuit, atestată de Federaţia Franceză de Motorsport.

Via | Turbo

Comentarii (1)

  • Oare nu vor face si Cars 2 ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru