Politia din Sinaia va conduce un Kia Soul

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.04.2010
Politia Comunitara a orasului Sinaia se bucura inca de weekendul trecut de noul Kia Soul. Modelul a fost pus la dispozitia fortelor de ordine pentru a servi intereselor cetatenilor.

Kia Romauto cauta sa isi promoveze unul dintre cele mai noi modele intr-un mod inedit, apeland la ajutorul fortelor de ordine. Mai exact, proaspatul Soul, lansat in iarna si pe piata locala, va putea fi vazut patruland pe strazile orasului Sinaia, unde va deservi intereselor Politiei Comunitare.

Vehiculul pus la dispozitie de importatorul roman si-a intrat in atributii inca de la sfarsitul saptamanii trecute, turistii urmand sa faca cunostinta mai bine cu modelul coreean in saptamanile care urmeaza.

Dan Chitaru, presedinte Kia Romauto, a declarat ca, "prin aceasta actiune, importatorul roman se alatura trendului lansat de Kia Europa, care pune la dispozitie vehicule pentru politia mai multor state de pe Batranul Continent: Cehia, Slovacia si Marea Britanie. Suntem mandri ca putem contribui la cresterea sigurantei pe strazile orasului Sinaia si suntem convinsi ca acesta este doar inceputul unei colaborari mai ample."

Comentarii (7)

  • ...
    nu este interesant...dar nici urat.;)
    2 5
  • Mama Matura
    Soseauna din poza 8 face toti banii, zici ca sunt drumuri din chirpici!
    6 1
  • emil boc
    poza 9
    Am vazut mereu in Sinaia ceea ce se poate observa in poza 9; jegosii de taximetristi stationeaza in giratoriul spre manastire blocand sensul de la coborare ,dar politia trece pe langa ,precum se vede.
    3 0
  • Astea le mai lipseau militienilor de la Sinaia.
    Daca nu aveau Kia nu reuseau sa isi indeplineasca misiunea.

    Vreo Dacia ce avea rau in ea?

    Daca e sponsorizarea D-lui Chitaru, atunci sa fie primit. Daca statul a dat bani pe ea, ala care a luat decizia ar trebui sa o plateasca din banii lui. Nu trebuie dat afara ci pus sa munceasca pana o plateste.
    5 0
  • Tichie de margaritar...?
    2 1
  • Si cei din UK au un Jaguar XF ca masina de politie. Cine e mai tare. Oareeee?

    http://www.auto-power-girl.com/cars-news/2010/04/27/jaguar/4302/jaguar_xf_diesel_s_police_car.html

    a da, dar ei au DRUMURI in primul rand si apoi masini bine echipate.
    1 2
  • UK
    @Bubu cei din Uk mai au chiar si Soul ca masina de politie

    http://wot.motortrend.com/6563924/miscellaneous/soul-patrol-uk-police-department-gets-new-kia-soul-shaker-for-daily-duties/photo_1.html

    Masina ii interesanta si mie chiar mi-a placut insa pretul imi pare ca nu o ajuta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru