Polo GT-Rocket, portocala mecanica Volkswagen

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.05.2008
Volkswagen a lansat in Germania o editie speciala a hatchback-ului Polo, botezata GT-Rocket.

Esential

16.875 de euro costa Volkswagen Polo GT-Rocket in Germania.

Fanii brandului Volkswagen primesc inca o editie speciala din partea constructorului german. Este vorba despre Polo GT-Rocket, o versiune mult mai nervoasa a popularului hatchback, care va fi disponibila initial doar in Germania.

Editia speciala le va oferi clientilor posibilitatea de a opta doar intre patru nuante diferite de vopsea: alb perlat, argintiu, negru si portocaliu metalizat, completate de o serie de viniluri care inspira sportivitate.

Aspectul exterior este individualizat si prin jantele de 17 inch de culoare neagra, din aliaj, care gazduiesc pneuri de 205/50 R17, prin eleronul pentru acoperis si setul de lampi cu contur negru.

La interior, Polo GT-Rocket a primit doua scaune sport pentru pasagerii din fata, imbracate in tapiserie bicolora cu cusaturi rosii. Aceleasi culori se regasesc si la nivelul volanului, schimbatorului si franei de mana.

In ceea ce priveste motorizarea, viitorii clienti pot opta fie pentru propulsoarele diesel fie pentru cele pe benzina regasite pe versiunile de serie.

Modificarile cele mai importante au fost aduse la nivelul suspensiei care a fost inlocuita cu una sportiva. Pretul pe care il va stabili Volkswagen pentru versiunea Polo GT-Rocket este de 16.875 euro.

via |CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru