Porsche 911 "pluteste" cu o noua suspensie pneumatica

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 23.01.2009
Un tuner german a creat kit de suspensie care mareste garda la sol a modelelor precum Porsche 911 si Audi R8, pentru a facilita depasirea unor obstacole mici.

Cargraphic, un tuner german specializat in modificarea modelelor Porsche , a creat un kit de suspensie care poate sa mareasca garda la sol a masinii cu 55 milimetri, pentru a ii permite soferului sa urce pe borduri sau sa treaca peste mici obstacole care pun probleme masinilor sport cu garda la sol redusa.

Pachetul de suspensie se numeste “Airlift Suspension System” si este disponibil momentan doar pentru Porsche 996/997 si pentru Audi R8, si ridica si coboara garda la sol in mod automat printr-un sistem patentat de catre tunerul german. Sistemul va sti sa coboare la loc masina atunci cand soferul depaseste viteza de 50 km/h.

Pe langa aceasta, sistemul poate fi conectat la modulul Porsche Active Suspension Management, cu care sunt echipate anumite modele Porsche, cum ar fi 911, pentru a face suspensia si mai performanta. Kit-ul de suspensie este disponibil in douva versiuni, una care contine si o suspensie Bilstein B16, precum si o versiune care se monteaza deasupra suspensiei reglabile cu care modelele pleaca din fabrica.

Tunerul german nu a anuntat pretul acestui pachet si nici intentia de a il dezvolta si pentru alte marci.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru