Porsche 918 Spyder, primele imagini ale versiunii de pre-producţie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.05.2012
Porsche a prezentat imagini noi cu 918 Spyder, de data aceasta în versiunea pre-producţie. Hibridul dezvoltă un total de 770 CP şi are un consum mediu de 3.0 litri la sută.

Esential

655.000 de euro este preţul fără taxe al lui Porsche 918 Spyder.

Porsche a prezentat primele imagini oficiale ale lui 918 Spyder în versiunea de pre-producţie. Pe lângă aceste imagini, Porsche a venit şi cu informaţii suplimentare, cum ar fi data la care vor avea loc primele livrări şi nivelul de putere dezvoltat de sistemul de propulsie – 770 CP. Spre deosebire de imaginile prezentate până acum, modelul din imagini este aproape gata de producţie, fabrica urmând să termine asamblarea primelro exemplare în septembrie 2013, primele maşini urmând să fie livrate până la sfârşitul anului respectiv. Potrivit primelor informaţii, modelul are un preţ de 655.000 de euro fără taxe.

Porsche 918 Spyder este echipat cu un sistem hibrid care include un motor V8 montat central, asistat de două motoare electrice. Motoarele electrice sunt montate câte unul pe fiecare punte, şi oferă cel puţin 218 CP. Împreună cu motorul V8 cu ardere internă, unităţile electrice oferă peste 770 CP, deşi consumul mediu de carburant al modelului va fi de 3.0 litri la sută. Autonomia modelului hibrid în modul 100% electric va fi de cel puţin 25 de kilometri, iar viteza maximă a lui 918 Spyder este de peste 320 km/h.

Cei de la Porsche au anunţat un timp 0-100 km/h de 3.2 secunde pentru 918 Spyder, dar valoarea finală nu a fost încă dezvăluită, fiind posibil un timp mai bun pentru versiunea de serie.

Caroseria lui Porsche 918 Spyder este realizată din plastic întărit cu fibră de carbon şi include elemente aerodinamice adaptive şi o punte spate adaptivă care poate vira. În comparaţie cu conceptul, versiunea de pre-producţie prezintă blocuri optice diferite, jante noi, oglinzi laterale de dimensiuni normale, un posterior modificat şi un set de evacuări montate pe partea superioară a motorului cu ardere internă. Cei de la Porsche au echipat 918 Spyder cu un plafon targa escamotabil manual.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • po
    asa ceva mi-ar place si jie
    4 0
  • Un exterior in culorile Gulf sau MARTINI Racing si e perfect.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru