Porsche a lansat Cayenne Turbo S la Beijing

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 21.04.2008
Cayenne Turbo S este lansat la Beijing si va fi urmatorul varf de gama al SUV-urilor Porsche.

Esential

280 km/h este viteza maxima a noului Cayenne Turbo S.
4.8 secunde este timpul de acceleratie (0-100 km/h) al noului Porsche.
550 CP va dezvolta motorul v8 de 4.8 litri.

Porsche Cayenne Turbo S este lansat la salonul auto de la Beijing si vine cu o serie de imbunatatiri fata de versiunea Turbo, actualul varf de gama. Pentru a multumi cerintele clientilor, Porsche a adaugat modelelor SUV aceasta varianta mai sportiva.

Noul Cayenne Turbo S este motorizat de acelasi V8 de 4.8 litri de pe modelul Turbo si dispune de o putere marita la 550 CP si un cuplu maxim de 750 Nm in plaja de turatii 2.250-4.500 rpm. Performantele imbunatatite sunt rezultatul noului sistem de management al motorului si al noului sistem de evacuare.

Porsche introduce in premiera optiunea de a echipa unul din modelele sale cu discuri de frana ceramice ultradurabile, tehnologie folosita pana acum doar in competitiile motor sport. Sistemul de franare al noului model consta in discuri de frana cu diametrul de 410 mm si etrier cu sase pistoane pe fata iar pe spate in discuri de 370 mm si etrier cu 4 pistoane. Aceste discuri noi vor putea fi regasite in viitor si pe Cayenne S, Turbo si GTS cu jante de cel putin 20 inch.

Altfel, Cayenne Turbo S se poate distinge prin jantele de aliaj SportPlus de 21 inch incadrate de pavilioanele rotilor vopsite in culoarea masinii si prin cele patru evacuari sport din aluminiu. Porsche prezinta noua varianta de Cayenne intr-o nuanta metalizata “Lava Gray” care va fi disponibila exclusiv pe Turbo S. Porsche Cayenne Turbo S va avea o viteza maxima de 280 km/h si va accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde. Noul model va fi disponibil din luna august la un pret de 111.400 euro.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru