Porsche Cayenne a ajuns la borna 250.000

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.03.2009
In cei sapte ani de existenta, Porsche Cayenne a ajuns in garajele a 250.000 de clienti din toata lumea. Cele mai importante piete au ramas Germania si SUA.

Porsche marcheaza inca o cifra importanta in istoria sa: cel de-al treilea model introdus in gama constructorului din Stuttgart a atins 250.000 de exemplare produse in sapte ani de existenta. Este vorba despre SUV-ul Cayenne, introdus pe piata in 2002.

Succesul de care s-a bucurat modelul Porsche dezvoltat pe platforma Touareg-ului de la VW este oglindit in cele 150.000 de unitati livrate in cadrul primului ciclu de viata. A doua generatie a SUV-ului nemtesc a fost lansata in februarie 2007 si s-a bucurat de un succes si mai mare multumita introducerii noii game de propulsoare pe benzina cu injectie directa.

In perioada 2007-2008 Porsche a reusit sa vanda 45.478 de exemplare Cayenne pe toate pietele mondiale. Cele mai multe unitati au ajuns in Germania si SUA, urmate indeaproape de pietele din China, Rusia, America Latina si Orientul Mijlociu.

Exemplarul cu numarul 250.000 este o versiune diesel a modelului Cayenne, vopsita in culoarea alb care va ajunge in garajul unui client din Austria.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • sper sa fie si ultima....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru