Porsche Design a lansat colecţia vestimentară toamnă-iarnă 2010-2011

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.06.2010
Porsche Design a anunţat lansarea celei de-a treia colecţii vestimentare toamnă-iarnă. Linia vestimentară include mai multe jachete de piele şi o mulţime de accesorii.

Cei de la Porsche sunt recunoscuţi pentru modelele performante dar şi pentru bogata linie de accesorii semnate de propriul studio de creaţie. Cea mai nouă realizare semnată Porsche Design este linia vestimentară toamnă-iarnă 2010-2011, care constă în mai multe haine şi accesorii din piele.

Ajunşi deja la a treia colecţie toamnă-iarnă, cei de la Porsche Design au pregătit pentru pasionaţii brandului, printre altele, o geacă din piele TecFlex, un bluzon în ediţie limitată, mânuşi speciale şi o geantă de umăr Cervo. Linia vestimentară este completată de mai multe accesorii clasice cum ar fi ochelari de soare, tricouri şi eşarfe.

Potrivit studioului de design, hainele create în cartierul general din Zell am See, Austria, îşi doresc să reflecte o personalitate individuală. Elementele pot fi găsite doar în magazinele Porsche Design din Europa şi pe internet.

via | zercustoms

Comentarii (8)

  • Penibil
    Si Ferrari urmeaza sa lanseze noua colectie de sosete si chiloti cu gluga, asta dupa enormul succes de care s-a bucurat colectia de absorbante primavara-vara cu miros de panselute.Mai lipseste sa faca Maseratti frigidere si totul e sub control.
    7 15
  • @ mowgli
    Stai linistit ca majoritatea producatorilor premium au asa ceva inclusiv BMW . Personal nu vad un lucru rau in asta .
    14 4
  • @Alex
    Si BMW are? Nu se poate, nu trebuia sa spui asta aici, nici nu-ti dai seama ce ai facut. Pai le-ai luat painea de la gura posesorilor de "benveuri" ursulet, vulpite si alte jivine ale padurii. Parca ii si vad cum apareau ei sa ne povesteasca cum Porsche face masini naspa, cum au trecut ei cu animalutzul lor de companie pe langa zece 911 Turbo, cinci Cayenne si sapte Boxster-uri. Pacat, am fi avut si noi parte de niste povesti vanatoresti si pescaresti de pomina.
    16 7
  • @turbo
    daca iti plac povestile iti recomand cateva forumuri vw
    8 10
  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    ""benveuri" ursulet, vulpite si alte jivine ale padurii" ---->> Cea mai comica fraza... sunt curios... ce BMW este denumit de fani "ursulet"? :PP

    Eu imi numesc Panda ---> Bubu mica, deh... macar seamana cu o buburuza de oras :) Dar la BMW-uri chiar nu ma pricep :P
    0 10
  • @ NeoGalaxy
    A doua generatie de BMW Seria 3 este denumita "ursulet" ( http://www.answers.com/topic/bmw-3-series#E30.2C_Second_generation.2C_1982-1994 ) . A treia generatie BMW Seria 3 este denumita in jargon "pisicuta " ( http://www.answers.com/topic/bmw-3-series#E36.2C_Third_generation.2C_1991-2000 ) .
    12 0
  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    Super tare, multam de informatii. "Ursuletul" si "Pisicuta", se pare ca si altii iti iubesc foarte mult masinile, ceea ce nu poate decat sa ma bucure :)
    5 0
  • badeaflor
    Stie cineva unde se repara ceasuri automatice marca Porche Design 911 turbo
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru