Porsche GT3 RS facelift debuteaza la Frankfurt cu 15 CP in plus

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.07.2009
Versiunea revizuita a sportivei de performanta Porsche GT3 RS isi va face aparitia cel mai probabil in toamna la Salonul Auto de la Frankfurt.

Salonul Auto de la Frankfurt ar putea marca o premiera importanta la standul Porsche. Constructorul german pregateste debutul faceliftului operat pe sportiva 911 GT3 RS, asteptat deja de ceva timp pe piata.

Modificarile pe care nemtii le vor efectua vizeaza in primul rand motorul de 3.8 litri, care va primi injectia directa derivata de pe GT1 si 15 cai in plus, ceea ce se traduce intr-o putere totala de 445 de cai.

Spionat deja pe Nurburgring in timpul unor teste, Porsche 911 GT3 RS va imprumuta suspensiile frontale de la versiunea RSR si va dispune de mai multe elemente din titaniu. Rapoartele transmisiei vor fi si ele modificate iar ecartamentul posterior va creste in dimensiuni.

Aspectul exterior nu va suferi prea multe modificari, singurele noutati urmand sa fie dispunerea intr-o forma noua a vinilurilor. Pretul de la care va porni faceliftul actualului 911 GT3 RS se va situa in vecinatatea valorii de 150.000 de euro.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru