Porsche il face K.O pe primarul Londrei

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.02.2008
Compania germana a venit cu o serie de dovezi care il pot acuza pe Ken Livingstone (foto) de incalcare a legii.

Scandalul dintre Porsche si primaria Londrei continua cu un nou episod. Reprezentantii companiei germane sustin ca au dovezi care atesta ca londonezii sunt impotriva taxei de poluare de 25 de lire sterline si nu in favoarea ei asa cum sustine primarul Ken Livingstone .

Afirmatia Porsche este cu atat mai scandaloasa in conditiile in care primarul Ken Livingstone invoca rezultatele unui sondaj de opinie pentru politica sa de taxare. Porsche sustine ca rezultatele au fost publicate partial si tendentios.

Astfel, conform versiunii Porsche, 74% dintre londonezi cred ca taxa de 25 de lire sterline este prea mare, 62% cred ca taxa a fost aplicata pentru a creste veniturile si nu pentru protectia mediului, iar 81% dintre cei intervievati cred taxa impusa de Livingstione va afecta afacerile locuitorilor.

Prin publicarea noilor date, Porsche il acuza indirect pe primarul Ken Livingstone de nerespectarea legii. Conform regulamentului British Polling Council rezultatele unui sondaj trebuie publicate integral si nu partial.

Taxa de 25 de lire sterline aplicata vehiculelor care emit cel putin 225 de grame de dioxid de carbon pe kilometru se va aplica in acelasi mod ca taxa normala de opt lire pe zi impusa tuturor masinilor, cu exceptia celor nepoluante.

Taguri: Porsche

Comentarii (1)

  • george
    BIZONI SI ASTIA DE LA PORSCHE...
    Pai daca intrebi oamenii daca vor taxe (indiferent pe ce, inclusiv pe poluare), normal ca o sa gasesti sute de mii care zic ca nu vor...mai ales ca mai au si ei masini cu emisii din astea crancene... Legea e lege, iar in Anglia, unde-i lege nu prea mai e loc de tocmeala...Aici au gresit strategia cei de la Porsche...trebuiau sa atace legea cu argumentul ca e prost gandita si sa spuna ca de fapt emisia de CO2 in centrul orasului nu e atat de daunatoare sanatatii umane...Fraieri...bine macar ca fac masini belea...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru