Porsche nu resimte criza: "Lista de comenzi este plină"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 19.10.2011
Porsche susţine că modelele sale atrag din ce în ce mai mulţi clienţi. Cifrele le dau dreptate nemţilor: +31% în 2011 faţă de 2010.

Porsche se simte foarte bine, nu resimte şi nu va resimţi nicio criză, iar lista de comenzi pentru modelele proprii este plină şi nu dă semne că s-ar rarefia. Informaţiile au fost dezvăluite astăzi de preşedintele mărcii germane, Matthias Muller, care susţine că nu există niciun motiv pentru ca marca pe care o conduce să fie îngrijorată în privinţa viitorului apropiat.

"Porsche are listele de comenzi complete. Ne uităm la rezultate şi nu vedem semne de declin sau scădere din niciun punct de vedere", spune Muller.

Porsche estimează că va vinde în 2011 circa 120.000 de maşini, urmând ca numârul să crească în 2012 pân la 140.000 graţie lansării noii generaţii 911 şi a noului Boxster. Ţinta Porsche este reprezentată însă de atingerea unei cifre de vânzări de 200.000 de unităţi în 2018, acest lucru urmând să fie facilitat şi de apariţia viitorului SUV compact Cajun, care va intra pe piaţă în 2013. 

Conform cifrelor actuale, vânzările Porsche au crescut luna trecută cu 38% la nivel mondial, "vedeta" fiind Cayenne (10.560 de comenzi).

Pe perioada ianuarie-septembrie, vânzările brandului din Stuttgart au crescut cu 31%.

via | Automotive News

Comentarii (1)

  • Mi se pare normal sa fi plina.....la ce masini fabrica, nu ai cum sa ii rezisti ...
    daca ti-l permiti. Indiferent de model....
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru