Porsche Panamera incape pe mana celor de la Mansory

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.10.2009
Primul model sedan din istoria Porsche a devenit mai agresiv multumita celui mai nou kit de tuning pregatit de specialistii de la Mansory.

Dupa ce mai multi tuneri si-au incercat talentul pe noul Porsche Panamera, a venit randul specialistilor de la Mansory sa isi prezinte propria interpretare. Consacrati in tuningul modelelor exclusiviste de sute de mii de euro, cei de la Mansory au gandit pentru Panamera doar o serie de modificari estetice interioare si exterioare.

Look-ul este individualizat de un spoiler frontal complet nou, de o grila revizuita si de o capota cu doua prize de aer. Kitul aerodinamic include si bosaje mai largi, praguri laterale si un nou spoiler posterior cu deflector din fibra de carbon inclus. Elementul complet nou este terminatia sistemului de evacuare, care a fost revizuita, rezultatul final infatisand o singura teava de esapament supradimensionata, in centrul deflectorului.

Kitul este completat de un set de jante de 21 de inch si de o suspensie noua, care coboara garda la sol cu aproximativ 35 de mm. La interior, sportivitatea este subliniata de insertiile din fibra de carbon si lemn precum si de pedalele din aluminiu si volanul nou imbracat in piele.

via | Zercustoms

Comentarii (4)

  • tuning
    E frumos kitul celor de la Mansory.
    Dar asa de urata e masina asta..... (parerea mea)
    0 1
  • Marius
    PAREREA MEA !!!
    Baietii astia de la Mansory is mai ceva ca cei de la West Coast...
    1 0
  • prudentul
    ceva nu-i în regulă
    Poyele alea de mai sus nu-s poze...doar randări pe computer. Nu c-aş fi eu cârcotaş...doar aşa, ca observaţie.
    0 0
  • prudentul
    corectură
    Desigur, poze nu poye. Aşa-i când foloseşti layout românesc, mai încurc clapele.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru