Porsche si-a marit gama de accesorii cu o sanie

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 27.12.2008
Porsche Design a lansat o sanie din aluminiu pentru pasionatii sporturilor de iarna.

Esential

490 de dolari costa o sanie Porsche Design.
100 kilograme este masa maxima suportata de sania Porsche.

Odata cu sosirea sarbatorilor de iarna, producatorii de automobile lanseaza diverse colectii de accesorii pentru a atrage atentia clientilor sai.

Porsche Design, divizia de accesorii a marcii din Stuttgart, a marit portofoliul de accesorii cu o sanie. Sania Porsche este construita din aluminiu si se poate plia pentru a incape in portbagajul unui Porsche Carrera.

Distractia pe aceasta sanie nu este doar pentru cei mici, aceasta putand sa sutina o masa maxima de 100 kilograme. Pretul este si el pe masura, o sanie Porsche costand 490 dolari.

Via | Autoblog

Comentarii (8)

  • naspa
    Ar fi faina dar avand in vedere greutatea mea de 110 kg nu imi e de folos...................si are pret mare !! cu 490 $ imi confectionez eu una cu tot cu ipod pt muzica ........ :-D
    0 0
  • kkt
    de 490$ nu iti confectionezi sanie. la 490$ iti faci avion..
    0 0
  • :))
    La banii astia sa se dea ei cu sania aia...
    0 0
  • lol
    ce porcarie......da ce pana mea are sania asta 2 turbo, ce autohtona saniutza de 20 ron nu ne mai place.....
    0 0
  • drakky
    e faina o sa imi iau si eu vreo 2-3
    0 0
  • interesant
    Intr-un timp comparatia dintre Dacia si Porsche de exemplu era ca noi facem "trotinete" iar aia fac masini..acum nu mai sunt asa sigur :)
    0 0
  • sunshine64sm
    Criza loveşte şi în imaginaţia “creatorilor”...
    S’or tîmpit şi ceia de la Porşe, nu’s în stare să mai conceapă alte idioţenii decît să facă rahaturi. O sanie. Ditamai firma “serioasă” face săniuţe. Mai bine s’or apuca de prezervative: măcar în alea pot să-mi bag (...), că în maşinile voastre nici aşa n-am cum !!!
    0 0
  • Marian
    E normal
    E normal, sa nu uitam ca Porsche e dintr-o tara in care sporturile de iarna sunt apreciate asa cum trebuie, ca nemtii umplu traseele de la cursele de schi fond, biatlon, bob sau sanie, ca iubesc sariturile cu schiurile. Porsche Design este o divizie de accesorii foarte apreciata in lumea intreaga. Acum doi ani, cand mi-am luat ochelari de vedere, recunosc ca am vazut niste rame Porsche Design care mi-au placut la nebunie, dar pretul m-a trimis catre niste Timberland la jumatate de pret de care si acum sunt mandru. Da, 490 de dolari pt o sanie... e foarte mult, putem sa speculam mult pe aceasta tema, dar oare nu am fi facut la fel de mult misto daca sania era 10 euro? Porsche e o marca elitista care trebuie sa-si respecte blazonul chiar si la divizia de accesorii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru