PPI se ocupa de look-ul lui Audi TT

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.05.2008
Casa germana de tuning PPI a lansat un nou pachet pentru coupe-ul german Audi TT.

Esential

245 de cai putere dezvolta Audi PS TT Coupe.

Casa de tuning PPI, specializata in modificarea modelelor Audi, a pregatit un nou kit de performanta pentru coupe-ul TT.

Specialistii PPi s-au concentrat in special asupra bodykit-ului care include o serie de elemente aerodinamice noi printre care: o extensie pentru spoilerul fata, praguri laterale, un spoiler spate redesenat cu deflector din fibra de carbon si un eleron montat pe portbagaj.

Insertiile din fibra de carbon, de la nivelul caroseriei, si jantele de 19 inch din aliaj cu finisaj negru completeaza look-ul agresiv.

Creatia celor de la PPI a fost botezata PS TT Coupe si beneficiaza de o serie de imbunatatiri si la nivelul trenului de rulare. Motorul de 2.0 litri TFSI a suferit mai multe modificari care ii permit acum sa dezvolte 245 de cai putere si un cuplu motor de 366 Nm, resimtit cel mai bine intre 1800 si 5000 de rpm.

Cu asemenea resurse sub capota, PS TT Coupe accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 6.3 secunde si poate atinge o viteza maxima, limitata electronic, de 250 km/h.

Stabilitatea este asigurata de un nou set de suspensii mai rigide care coboara garda la sol cu 30 de mm.

via | MotorAuthority

Taguri: Audi, PPI, PS TT Coupe, TT

Comentarii (1)

  • super
    TT nu este o masina, este o bijuterie!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru