Prea mult aur poate dăuna chiar şi unui Rolls Royce

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.10.2010
Tunerii italieni de la Fenice Milano au îmbrăcat în aur un Rolls Royce Ghost. pachetul de personalizare se numeşte Diva şi include elemente placate cu aur de 24K.

Atunci când credeam că am văzut toate exagerările posibile în materie de tuning, o nouă echipă de specialişti ne demonstrează că imaginaţia nu are limite atunci când vrei să îşi afişezi opulenţa. Cea mai nouă creaţie de acest tip vine din Italia, unde tunerii de la Fenice Milano s-au gândit că aurul se potriveşte de minune pe Rolls Royce Ghost.

Aşa a luat naştere un pachet care se numeşte Diva şi care încearcă să impresioneze prin luxul exterior şi interior. Aurul de 24K va îmbrăca partea frontală, adică grila şi capota, jantele turnate la comandă, spoilerul posterior şi chiar mânerele portierelor.

Nici interiorul nu a scăpat de aspectul opulent, tunerii alegând să placheze cu aur aproape întreaga planşă de bord. Volanul, mânerele portierelor şi chiar minibarul au primit acelaşi tratament de 24K.

Italienii au anunţat însă că nu se vor rezuma doar la modificări de ordin vizual, urmând să introducă şi un ECU recalibrat, care să urce puterea motorului, un set de suspensii noi şi o evacuare îmbunătăţită.

Despre preţ nu au fsot publicate informaţii, dar zerourile nu vor fi o problemă pentru şeicii sau emirii din Orientul Mijlociu.

via | zercustoms

Comentarii (8)

  • nu ma socheaza...poate dac-ar imbraca un rahat in aur...asa..si-au batut joc si de cea mai luxoasa si stilata masina...tipic cocalaresc
    13 2
  • pfff
    masina lui Romeo Fantastik=))=))..palalila
    18 2
  • Victor
    Cocalar
    Si pachetul se numeste Diva =))))))))))))))))))))))))),unul din putinele cuvinte pe care le cunoste un cocalar=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))),doamne cat de distrus trebuie sa fii ca sa iti doresti asa ceva,stiu ca era o firma si la noi care facea porcarii dastea,odata am vazut si un ML aurit ce porcarie,da masina asta cred ca o sa aiba un succes nebanuit in lumea araba,acolo pute desertu de imbogagtiti analfabeti
    11 2
  • oribila!!
    si-au batut joc de o frumusete de masina!!! aiurea..
    5 0
  • Fugly
    1 1
  • he he
    Daca vine cu in RO, si il mananca undeva sa stea la semafor, ramane cu ea pe butuci =))
    3 1
  • nu
    nu va mai agitati.stirea era pentru becali..poate poate..
    0 0
  • Inutil, il facea cei de la Rolls Royce asa daca vroiau!
    Ghost poate fi comandat cum il vrei tu. Phantom era facut la comanda in adevaratul sens al cuvantului, nu exista o versiune standard, toate erau facute in concordanta cu specificatiile clientilor! Daca stau bine sa ma gandesc cred ca cei care isi permit pachetul respectiv si-ar pya mai degraba un Phantom si l-ar comanda asa cum l-au facut astia pe Ghost!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru