Premiera: BMW Seria 3 facelift in 40 de imagini

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 11.07.2008
Va prezentam o sedinta foto de 40 de imagini cu versiunea restilizata a modelului BMW Seria 3!

Dupa prezentarea noului model Seria 7, BMW a mai pregatit o surprinza. Este vorba despre primele fotografii cu BMW Seria 3 facelift, atat sedan cat si Touring, programat pentru lansare la Salonul Auto de la Paris.

In ciuda prestantei sale de invidiat, BMW a tinut sa opreze cateva modificari substantiale la designului noului model. Privit din fata, noul BMW Seria 3 se impune prin bara frontala proeminenta, prin noul desen al capotei si prin noile blocuri optice.

La capitolul noutati merita mentionate si forma oglinzilor laterale retrovizoare. Partea din spate a primit reminiscente ale designului existent pe noua Seria 7. Se pot remarca noile stopuri, noul spoiler si mai ales noul capac al portbagajului, complet revizuit.

Daca exteriorul a adus destul de multe noutati pentru un facelift, interiorul nu se poate lauda cu acelasi apetit pentru nou. In ciuda acestui fapt, putem mentiona noul monitor de 8.8 inch si panoul de control care face mai usor de folosit sistemul i-Drive. Printre imbunatirile aduse interiorului se numara forma redesenata a cotierei.

BMW nu a adus modificari la linia de motoare disponibila pana in prezent pe modelul Seria 3.

Via | Carscoop 

Taguri: BMW, Seria 3, Seria 7

Comentarii (19)

  • maurobv
    of of
    Din pacate si conform "traditiei- BMW "- un produs menit sa rupa inimi si sa intoarca capete pe strasse... ar fi fost ok pana la capacul portbagajului... parca e stantat in batjocura si
    personal ca grafician pare neterminat.E foarte interesant ca spatele masinilor incep sa simetrizeze cu cele asiatice (chiar daca BMW a creat pe 5 si 7 idea stopurilor continuate pe aripile spate).
    In rest ca facelift se simtea nevoia de ceva proaspat.Noua serie 3 poate sa placa sau nu, oricum are un public tinta si vor reusi sa scada media doritorilor de masini teutone cu cel putin 3-5 ani.
    Din nou felicitari Automarket cu toate cele bune sau rele.
    0 0
  • bravo
    e bine venita aceasta modificare, mai ales ca o sa scada simtitor pretul modelului anterior. Bmw este si va ramane "masina"
    0 0
  • bmw
    frumos designul, frumoasa si marca dar precizez faptul ca asta e facelift la penultimul model de seria 3 nu la ultimul model ;) o zi buna
    3 0
  • @red
    "dar precizez faptul ca asta e facelift la penultimul model de seria 3 nu la ultimul model ;) o zi buna"

    ai baut ceva?!
    0 0
  • StefanSNK
    excelent facelift
    Analizand elementele noi este un facelift excelent, s-a remodelat spatele...noile blocuri optice sunt mai agresive, aduc un look mai fioros... oricum cine alege bmw... alege power ..si deseori va fi privita din spate :) felicitari automarket pt stiri
    1 0
  • bogdan
    bmw
    si cand credeam ca mai urat nu se poate....
    0 0
  • daca mai lucrau putin la faruri si le faceau asemanatoare e92...m-as fi indragostit din nou de seria 3...
    0 0
  • LAMPI SPATE
    Va rog mult sa cautati BMW 320 say 335 COUPE din 2007 si veti putea vedea "The Ultimate" in materie de design lampi spate pt seria 3. Este cea mai reusita masina din seria ei(ma refer la 335 sau 320 COUPE dupa anul 2007)
    1 0
  • dragos
    mda...
    In mare e aceeasi masina, detaliile astea pt. mine nu conteaza...si bai gigi...esti cam prost...care facelift la penultimul model frate??? esti blana...
    0 0
  • dragoscst
    masini
    Talentul nemtilor de la BMW este inegalabil .... in a face masini .... URATEEEE !!!!
    Dar ei au treaba cu, ... chinezi !
    Doamne cat de imbecili sunt !!!
    PS dupa ce ai vazut Peugeot 308 CC si vezi aceasta mizerie iti vine sa vomiti !
    Imi cer scuze aici ptr. cei care nu cunosc decat masinile germane, care in marea lor majoritate nu mai sunt ceea ce au fost datorita .... globalizarii, cand VW de exemplu face masini in China !
    0 0
  • LilShaq
    BMW
    imi place marca asta, tocmai pentru ca ii place sa emita pareri din cele mai extremiste. masina asta ori iti place, ori nu. nu exista cale de mijloc. si daca te sui in ea, la fel. ori iti place, ori nu. niciodata nu o sa poti spune despre BMW ca e o masina "OK", aici e vorba de BESTIAL sau DEZASTRUOS. eu zic ca e BESTIAL :) P.s.: de fiecare data cand incerc sa postez un comentariu, nu pot s-o fac din prima, din cauza codului din imagine, care imi zice de fiecare data ca nu l-am completat corect, desi eu zic ca da. a doua oara merge. vedeti si voi ce faceti cu asta...
    0 0
  • bahhhh
    bahhh fratiilor credeam k au scazut si ei consumu` da cu un plin sa faci 600 de km :-ss ...vreau un tico draq ma k.. pe ea de power :))))
    0 0
  • FlorinVB
    Cu stangu'n dreptu' la aspect, inca o data...
    De fiecare data cand vad astfel de zbarle la capitolul 'design', ma intreb...de ce nu angajeaza o echipa de designeri ca a italienilor de la Alfa? Alfa face masini superbe...si atat. Spre deosebire de BMW si alte firme germane,franceze,britanice,sau de alta nationalitate, Alfa vinde DOAR design.
    Ma mir ca cei de la BMW insista sa-si scada nivelul vanzarilor prin prezentarea unor astfel de proiecte schismatice. De ce nu se penalizeaza de catre cumparatori, a faptului ca un design de exceptie este prezent doar in apanajul exclusivist a unor modelelor exotice si prohibitive, si se cumpara in continuare orice linie schismatica iesita de pe plansa unui anti-talent? ...ni se pune ceva in aer? Suntem drogati cu fortza, sau ce se intampla cu noi de nu punem frana la astfel de lucruri?
    Printre alte imagini care te fac sa-ti pocnesti fruntea cu palma, este incredibil ca au modificat forma oglinzilor...cele dinainte erau chiar reusite! Pe cand cele de acum, au forma de plici dopat... prin urmare, dimensiuni grobiene, numa' bune de folosit cu succes pe orice autobuz,sau RABA...
    Asa cum o forma noua a stopurilor nu inseamna neaparat ceva bun, inca se lasa indelung asteptata rezolvarea aspectului de nuca in perete a celor anterioare, la care s-au adus modificari sugerate de portarul blocului.
    Ca vorbeam de blocuri...blocurile optice fatza, prezentate aici, arata dorinta clara a cuiva de la magazia de piese, de a scapa de un stoc de leduri ... solutia? Cate un pamatuf infipt in coltzul fiecaruia...la gramada, ca oricum asta nu mai conteaza in noianul discrepantzelor si dizarmoniilor estetice prezente pe acest model.
    ...sa mai vorbim de aspectul ceasurilor de bord si linia de coviltir ce acopera display-ul ecranului color mutifunctional? Gush! Poti sa faci bube privind asa ceva prea mult timp, chiar nefiind alergic!
    Fiti sinceri! ...va plac ceasurile de bord de pe noile AMG-uri?
    Si mie!!! Iata dovada ca pana si Mertz poate, si intelege! Sunt un fan BMW? Da! Categoric, da! Iubesc ideile lor privitor la ceea ce inteleg prin fun-to-drive, iubesc motoarele lor, cutiile lor de viteza si transmisiile lor! Si ador faptul ca desi au inteles cu greu un alt aspect, totusi l-au inteles si au schimbat in sfarsit acustica de galena, de radio de perete prin care primarul comunei Balti, dadea desteptarea satenilor pentru a pleca pe ogor. In sfarsit, sisteme audio cu educatie de nivel Hi-Fi si chiar high-end, sunt prezente pe generatiile fabricate din Noiembrie-Decembrie, de la sfarsitul lui 2007, incoace. Asta inseamna un plus de fun, si mai ales, de emotii placute, pe gusturile muzicale ale fiecaruia. Adaugate la pachetul design, putere, consum, sportivitate, manevrabilitate,in combinatie cu sunetul de buna calitate nu numai din motor si evacuari, precum si raportul calitate-pret-dotari optim (vorbind la modul ideal,acum, nu la nivelul la care esti taxat pentru orice extra optiune...) asta nu ar reprezenta nimic altceva decat garantul unor volume de vanzari exceptionale, prin satisfacerea reala a tuturor exigentzelor clientelare, nu bazat DOAR pe cateva calitati absolut incontestabile, si mai ales, pe fanatismul iubitorilor marcii!
    Deshteapta-te, germane! ...si la capitolul DESIGN!
    1 0
  • incercati-l
    am vazut cateva opinii cu privire la design si sunt de acord k pana la facelift,seria 3 nu era spectaculos de atragator,pot spune k era destul de urat,insa cu o culoare potrivita,cu kit-ul de M si niste jante de 18' masina chiar arata bine.....in fine,mie personal imi place mult cum arat dupa facelift seria 3 si ce vreau sa subliniez este k am avut mercedes e-klasse (modelul nou) si in prezent honda accord,la capitolul motorizare si tinuta de drum bmw-ul nu are rival.motoarele diesel de 2 respectiv 3 L sunt cele mai performante.dupa ce te dai jos dintr-un bmw si te urci in oricare masina din lume cu motor de 2 L diesel e k si cum ai face sex folosind 3 prezervative...in acelasi timp.motorul de 2L diesel este cel mai performant.
    0 0
  • Marinel
    BMW
    BMW-UL A FOST ,ESTE SI VA FI PANA LA SFARSITUL LUMII CEA MAI BUNA MASINA !!!
    3 0
  • Sergiu
    BMW
    Am vazut masina pe strada. E superba.
    Intr-adevar, inainte de acest facelift, spatele cred ca era putin prea banal. Acum arata extraordinar.
    E o masina pentru care intorci capul pe strada, in ciuda formelor rotunde, forma este totusi svelta, nu stiu cum au reusit dar au reusit !
    Bravo BMW !
    1 0
  • Pentru FlorinVB
    Daca vanzarile BMW scad, asta se datoreaza in mare masura faptului ca - din pacate - IQ-ul mediu al populatei este 100 si nu 120.
    La urma urmei, totul se reduce la publicul tinta..
    0 0
  • vrei sa spui ca celor carora le place viteza au IQ de 100 ?
    ar fi o afirmatie interesanta ;) daca ai avea dovezi asa ca shhhhhh
    tocmai am strans 12 000 si vreau sa imi iau o masina din asta ;)
    0 0
  • bravo BMW...
    BMW e BMW frate nu ai ce sa zici.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru