Premiera: Participa la proiectarea noului Caterham!

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.11.2008
Caterham a lansat un site unde pasionatii de automobile pot proiecta urmatorul model al marcii britanice.

In premiera mondiala, producatorul britanic Caterham ofera pasionatilor marcii posibilitatea de a ajuta la proiectarea noului model al marcii britanice.  Inscrierea si participarea sunt gratuite, iar participantii nu au nevoie de cunostinte de design sau tehnica. 

Conform oficialilor Caterham, simpla pasiune pentru automobile este suficienta. Tinta este crearea unui automobil performant care poate fi condus in fiecare zi, dar viabil pentru productie si comercializare.

Caterham va construi modelul impreuna cu Project Splitwheel, producatorul cu care a colaborat la dezvoltarea si productia modelului Seven. Proiectul va incepe anul viitor, site-ul fiind deschis pentru informarea publicului si inscrierile preliminare. Splitwheel si Caterham vor oferi unor pasionati norocosi posibilitatea de a conduce modelul care va fi dezvoltat de acestia. Pentru inscrieri puteti accesa pagina oficiala Project Splitwheel, iar in video-ul de mai jos puteti urmari prezentarea proiectului. 

Via | Newspress 

 

 

Taguri: , Caterham.

Comentarii (1)

  • Mini-romanu'
    Bravo Caterham!!!
    Excelent proiectul, bravo lor!
    Marketing beton ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru