Premiera: Porsche lanseaza doua editii speciale

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.08.2008
Porsche a lansat doua editii speciale: Cayman S Sport si Boxster S Porsche Design Edition 2.

Esential

303 cai putere dezvolta cele doua editii speciale Porsche.

Porsche propune publicului nu o singura editie speciala, asa cum va anuntasem cu cateva zile in urma, ci doua versiuni care vor face deliciul amatorilor de exemplare rare. Este vorba despre deja anuntatul Porsche Cayman S Sport si surpriza Boxtser S Porsche Design Edition 2.

Ambele editii speciale reusesc sa depaseasca 300 de cai putere multumita motorului cu sase cilindri de 3.4 litri care este ajutat sa respire mai bine de un nou sistem de evacuare sport. Astfel, si Cayman S Sport si Boxster Porsche Design Edition 2 dispun de 303 cai putere, cu 8 cai mai mult decat in versiunea standard.

Boxster S Porsche Design Edition 2 este disponibil in culoarea alb Carrera si vine echipat cu jante Sport Design de 19 inch, prize de aer laterale si viniluri gri aplicate pe caroserie. La interior, nemtii au modificat consola centrala si fundalul instrumentelor de bord. Detaliul care "face toti banii" este insa cronograful creat special pentru aceasta editie speciala, pozitionat in centrul plansei de bord.

Porsche Cayman S Sport va dispune tot de 303 cai putere sub capota si va fi disponibil in doar 700 de unitati. Suspensia va fi coborata cu 10 mm in timp ce vinilurile aplicate pe caroserie vor intregi aspectul sportiv.

Exclusivismul va fi sugerat de placuta de identificare din interiorul habitaclului. La exterior, clientii vor putea opta pentru o gama mai larga de culori, portocaliul din imagine fiind doar un exemplu. La interior pachetul de accesorii Sport Chrono si tapiseria din piele alcantara sunt nota distincta. Ambele versiuni vor fi disponibile in showroom-uri la mijlocul lunii septembrie.

via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • cronograf
    @Bogdan Mirica: vezi ca acel cronograf special cum zici tu este optiune pentru toata gama 911, asa ca mai intereseaza-te intai.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru