Premiera: Versiune Sportline pentru Volkswagen Caddy

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.09.2008
Volkswagen isi extinde gama sportline cu doua noi versiuni create special pentru Caddy si Caddy Maxi van.

Linia vehiculelor comerciale Volkswagen se va imbogati cu doi noi membri, asteptati sa debuteze pe piata europeana incepand cu luna octombrie. Este vorba de variantele Sportline si Maxi Sportline ale actualului Volkswagen Caddy.

Cele doua premiere se vor adauga celorlalte versiuni Sportline existente in gama utilitarelor VW: Transporter van si Transporter combi. Volkswagen Caddy si Caddy Maxi van Sportline pastreaza versatilitatea vehiculelor comerciale dar vine echipate cu accesorii care dau o nota distincta de sportivitate.

La exterior cele doua versiuni Sportline se individualizeaza prin jantele din aliaj, un spoiler frontal cu extensie si proiectoare de ceata incluse, vopsit in culoarea caroseriei asemeni celui posterior. Accentele cromate de la nivelul grilei si a pragurilor laterale, alaturi de eleronul montat pe acoperis completeaza look-ul sportiv.

Gemma Cox, manager de produs al Volkswagen Commercial Vehicles, a declarat ca VW este incantat de potentialul pe care il au Caddy Sportline si Caddy Maxi Sportline pe segmentul van-urilor mici si medii.

"Judecand dupa succesul inregistrat de Transporter Sportline, ai carui clienti si-au dorit o doza de originalitate, putem spune ca si cele doua noi premiere vor fi destul de populare", a declarat Gemma Cox.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru