Premiera: Volkswagen a dezvaluit Caddy 4Motion

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.09.2008
Volkswagen continua seria derivatiilor Caddy cu o varianta 4Motion, echipata cu tractiune integrala, a modelului.

Desi Salonul Auto de la Paris este aproape, Volkswagen isi indreapta atentia pentru scurt timp si spre IAA Vehicule Comerciale din Hanovra. Salonul german isi va deschide portile pe 25 septembrie si va gazdui mai multe premiere din partea constructorului german: Caddy 4Motion, Caddy PanAmericana, un concept pick-up, Caddy Life Style Edition si Crafter BlueMotion Concept.

Constructorul german a dezvaluit astazi primele fotografii si informatii ale noului Caddy 4Motion, o versiune cu tractiune integrala permanenta a modelului care se vinde deja destul de bine in Europa. Noul Caddy 4Motion a primit un sistem de tractiune integrala Haldex care a dus la modificarea arhitecturii masinii, inginerii Volkswagen, repozitionand sistemul de evacuare si rezervorul de combustibil.

Sub capota modelului german cu tractiune integrala clientii vor gasi un motor cu patru cilindri, turbo diesel, care ofera 105 cai putere si un consum relativ mic: 6.6 litri pentru varianta van si 6.7 litri pentru varianta de persoane.

Viteza maxima pe care o poate atinge noul Caddy 4Motion este de 164 km/h.

Versiunea standard a noului Caddy 4Motion include printre altele proiectoare de ceata, o usa culisanta sau doua, in functie de varianta de caroserie si jante de 15 inch cu pneuri de 195/65. Volkswagen nu a dat inca publicitatii pretul de la care va porni noul Caddy 4Motion, aceste informatii urmand sa fie anuntate in cadrul IAA.

via | Volkswagen

Comentarii (1)

  • Super
    O masina care isi merita banii. Poate pretul pe care il are acum ar fi cel potrivit si pentru 4Motion. Se vede ca se gandesc mai departe (ver. stdr - proiectoare, usi culisante, etc)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru