Prima aparitie publica a viitorului Caparo T1 de serie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.02.2009
Versiunea de productie a controversatului supercar Caparo T1 a fost dezvaluita publicului in cadrul unui eveniment restrans la Londra.

Dupa indelungi teste si amanari a lansarii oficiale, Caparo a decis ca este momentul sa aduca in fata publicului celebrul supercar T1. Modelul testat de Top Gear si Fifth Gear, precum si de alti jurnalisti din presa auto internationala a intampinat o serie de probleme tehnice grave, care au dus la o amanare constanta a unei prezentari oficiale.

Clipa cea mare se pare insa ca a sosit, Caparo oferind prima infatisare publica a versiunii de productie T1 in cadrul unei intalniri restranse desfasurate la clubul Hurlingham din Londra. Britanicii nu au dezvaluit insa si specificatiile tehnice finale, acestea urmand sa fie facute publice in viitorul apropiat.

Se pare ca T1 va fi disponibil in cinci niveluri de echipare, versiunea de top Race Extreme urmand sa inglobeze cel mai puternic motor, cel mai avansat sistem electronic, frane din carbon ceramic si jante din magneziu. In zilele ce vor urma, Caparo va anunta si un parteneriat oficial cu un dealer specializat care ar urma sa se ocupe de vanzarea, promovarea si service-ul supercarului exclusivist.

via | Autoblog

Taguri: Caparo, T1, supercar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru