Prima imagine cu spatele lui BMW Seria 1 sedan

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.06.2012
BMW se pregăteşte să ofere publicului un nou sedan entry-level. Seria 1 sedan va debuta în cursul acestui an pentru a se bate cu Audi A3 sedan. Prima imagine trădează posteriorul maşinii.

BMW caută să revină în segmentul în care activa acum 23 de ani vechiul Seria 3. Nu o va putea face cu actuala generaţie a sedanului, motiv pentru care pregăteşte un nou model. În acest caz nu poate fi vorba decât despre un derivat de caroserie al actualului Seria 1, un sedan entry-level pentru clienţii constructorului bavarez.

O imagine apărută astăzi în presa de specialitate trădează profilul posterior al viitorului Seria 1 sedan, un model ce va păstra similitudini izbitoare cu actualul Seria 3. BMW va avea însă o misiune grea: să integreze portbagajul noii variante sedan în corpul unei caroserii ce a fost gândite ca un hatchback pur.

Designerii vor avea mult de muncă, mai ales că piaţa premium nu este străină de astfel de modele. Audi are deja un A3 sedan pe care îl vinde pe pieţele în curs de dezvoltare. Nici cei de la Infiniti, divizia de lux Nissan, nu stau cu mâinile în sân, plănuind un sedan entry-level construit în Austria, poziţionat sub actualul G. 

via l woodyscarsite

Comentarii (7)

  • nimic nou...
    8 7
  • prima imagine cu becul de pozitie de la farul din dreapta :DDDDD de la seria 1 sedan
    9 0
  • Nu trebuia sa fie noua serie 2?
    5 0
  • Daca o sa semene mult cu seria 3, o sa-i fure clientii. Oricum arata superb.
    7 7
  • Nu inteleg ce cauta aceste masini (A3 SEDAN, SERIA 1 SEDAN, RAPID,ETC).
    Vor sa concureze cu Loganul ?
    4 14
  • @scorpyon
    ..nu ,vor sa vanda mai mult,mai mult,mai mult........................................
    8 1
  • ENTRY LEVEL,la ce bani a venit seria 3,o sa l vanda bine pe asta
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru