Prima schita a coupe-ului Subaru, frate cu Toyota FT-86

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Britanicii de la Autocar pretind ca au reusit sa faca rost de prima schita a coupe-ului pe care Subaru il va lansa in urma colaborarii incheiate cu Toyota.

Dupa ce ieri Toyota a dazvaluit propria sa interpretare a coupe-ului dezvoltat impreuna cu Subaru, in persoana noului FT86, publicul asteapta reactia partenerilor. Subaru intarzie insa sa dea publicitatii informatii despre propria sa versiune a coupe-ului cu tractiune spate.

Britanicii de la Autocar sustin insa ca au reusit sa puna mana pe prima schita oficiala a coupe-ului Subaru, care ar putea avea ceva dificultati in a vedea lumina zilei din cauza oficialilor, care nu impartasesc aceleasi idei precum omologii lor de la Toyota.

Noul coupe ar putea fi ucis din fasa de imaginea Subaru, vazut intotdeauna ca un constructor de modele cu tractiune integrala si nu unul care mizeaza pe coupe-uri cu propulsie posterioara. In plus, productia unui coupe comun ar insemna si impartasirea unor informatii pe care Subaru nu este dispus sa le ofere concurentei.

In conceptia japonezilor este deja suficient faptul ca FT-86 foloseste motorul boxer de 2.0 litri. Cu toate acestea, nu trebuie sa luam in considerare faptul ca Subaru nu va da cu piciorul unei asemena colaborari, un coupe urmand sa creasca volumul de vanzari.

Daca noul coupe Toyota FT-86 isi va face debutul oficial in cadrul Salonului Auto de la Tokyo nu ar fi exclus ca si Subaru sa se foloseasca de acest eveniment pentru a aduce in fata publicului o versiune pre-productie a coupe-ului sau.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru