Primele fotografii spion cu Subaru-Toyota Coupe

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 05.06.2008
Un prototip experimental Subaru-Toyota Coupe a fost surprins in timp ce era testat de inginerii japonezilor.

Primele fotografii spion cu mult asteptatul coupe dezvoltat in colaborare de Subaru si Toyota au aparut in presa de specialitate. Dupa confirmarea din aprilie a celor doi constructori niponi in legatura cu producerea unui coupe pe o platforma comuna, un model experimental a fost surprins in timp ce era testat intr-o zona din centrul Marii Britanii.

Mai multe zvonuri dadeau viitorul model al celor doi producatori japonezi drept o varianta mai accesibila inspirata si bazata pe versiunea coupe a noului Subaru Impreza a carui lansare este asteptata in aceeasi perioada, sfarsitul anului 2010 – debutul anului 2011.

In schimb, este posibil ca inginerii japonezilor sa fi construit un model experimental pentru a testa tractiunea spate de care va beneficia viitorul coupe Subaru-Toyota, prototipul putand fi considerat drept o varianta scurta a lui Legacy. Utilizarea elementelor de camuflaj si a componentelor exterioare imprumutate de la Subaru Legacy, pot sugera de asemenea ca prototipul spionat in teste ar putea fi chiar varianta finala a viitorului model.

Subaru va pozitiona noul model coupe in gama sub varianta coupe a lui Impreza, diferenta urmand sa fie facuta prin performanta, design si pretul de vanzare. Astfel, modelul care este dezvoltat impreuna cu Toyota ar urma sa fie mai accesibil, cu un pret in jur de 13.000 euro care se va reflecta si in linia de design a masinii. Asadar, noul coupe Toyota-Subaru nu va depasi in materie de design viitorul Subaru Impreza Coupe.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • subaru
    Sper ca subaru sa nu dezamageasca din nou a lansat motorizarea diesel ceea ce este o mare dezamagire pentru mine si acum vrea un model cu tractiune spate sa lanseze. incep de acum toate marcile care aveau o istorie in spate sa o distruga numai de dragul vanzarilor mai mari pacat
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Asta e sigur SUBARU
    Are spatele de LEGACY ... clar ... ceea ce e foarte trist :( ... daca si subaru a luat-o pe camp de dragu vanzarilor ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru