Primele imagini ale pachetului Hamann pentru BMW Seria 7

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.03.2009
Hamann a publicat primele imagini ale pachetului pregatit pentru limuzina bavareza BMW Seria 7. Din primele informatii, modelul va primi un look sportiv si mai multa putere.

Dupa ce a lansat doar un pachet de jante pentru BMW Seria 7, Hamann revine asupra limuzinei bavareze cu un pachet complet, care include modificari de ordin estetic si mecanic. Informatiile oficiale complete nu au fost publicate, doar imaginile facandu-si aparitia pe internet.

Pe langa jantele deja anuntate, de 22 de inch cu finisaj negru, nemtii au pregatit si un pachet sportiv ce contine printre altele un eleron montat pe acoperis si unul pe portbagaj, patru evacuari cromate si un set de praguri laterale. La interior, pedalele din aluminiu, scaunele din piele neagra si covorasele cu logo-ul Hamann completeaza look-ul sportiv.

Socotind dupa tuningul suferit de generatia trecuta, Hamann va pregati si o serie de modificari la nivelul propulsoarelor. Momentan, nemtii se vor ocupa de unitatea V8, de 4.4 litri, bi-turbo, regasita pe versiunile 750i si 750 Li. Performantele vor creste simtitor in ceea ce priveste sprintul de la 0 la 100 de km/h si valoarea vitezei maxime. Acelasi tratament va fi oferit si pentru versiunea de top 760 Li, atunci cand aceasta va fi dezvaluita de oficialii BMW.

via | WCF

Comentarii (1)

  • Crysty
    Seria 7 Hamann
    Jantele seamana izbitor cu cele de la Porsche !!! Numai ca nu sunt negre!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru