Primele imagini ale versiunii extreme Lamborghini LP570-4 SV

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.01.2010
Lamborghini va dezvalui la Geneva o versiune extrema a modelului Gallardo, botezata LP570-4 SV, caracterizata printr-o masa redusa si o putere mai mare.

Ultimele zile ale lui 2009 anuntau o premiera importanta in dreptul standului Lamborghini din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Surse neoficiale vorbeau despre o versiune de performanta, botezata LP570-4 SV, a modelului Gallardo. Se pare ca zvonurile s-au adeverit, italieni dezvaluind astazi primele doua imagini ale noii versiuni ce va deveni vedeta in martie la salonul elvetian.

Din pacate pentru fanii brandului sportiv, imaginile care au aparut astazi in presa nu sunt insotite si de informatii privind puterea si performantele de care va fi capabil supercarul. Surse neoficiale sustin ca unitatea actuala de 5.2 litri va oferi 10 cai putere in plus. Resursele vor fi transmise ambelor punti, care vor beneficia, printre altele, si de o suspensie recalibrata, pentru un comportament extrem.

Pentru a controla cei 570 de cai putere, soferul va dispune de un set nou de frane din carbon ceramic, create special. La nivel exterior, versiunea SV va beneficia de un nou pachet aerodinamic, ce propune un spoiler frontal nou si un eleron din fibra de carbon de mari dimensiuni.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • bozzo26
    cei 10 cai sunt insesizabili..(cu toata masa usurata) aici este decat o strategie de marketing...rusine Lambo
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru