Primele imagini cu Honda CR-V facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.09.2009
Primele imagini cu Honda CR-V Facelift au fost "scapate" pe internet. Modelul va debuta saptamana viitoare in timpul Salonului Auto de la Frankfurt.

Primele imagini cu Honda CR-V facelift au fost "scapate" pe internet cu o saptamana inainte de debutul oficial al acestui model. Pe langa modificarile operate la nivel estetic, modelul CR-V beneficiaza si de un nou motor diesel, care este cuplat la o noua transmisie automata.

In materie de design, schimbarile operate se restrang la nivelul noii grile fata, precum si al noile bare de protectie fata si spate. Modelul este disponibil atat cu jante pe 17 inch, cat si cu jante de 18 inch. Dimensiunea elementelor cromate din grila fata a acestui model a fost micsorata, iar ponderea acestora a fost redusa. Profilul modelului CR-V a ramas aproape neschimbat.

Noul motor diesel al lui CR-V are o cilindree de 2.2 litri si dezvolta 150 CP si un cuplu motor de 350 Nm. Cuplul motor este disponibil inca de la 2.000 rpm, iar cresterea fata de generatia precedenta a acestui model este de 10 CP si 10 Nm. Propulsorul de 150 CP este oferit atat cu o transmisie manuala cu sase trepte, cat si cu o transmisie automata cu cinci trepte, dezvoltata de catre inginerii Honda.

Via | Carscoop

Comentarii (7)

  • Victor
    @ Automarket
    Luni 07.09.2009 ati anuntat ca Honda va lipsi de la Frankfurt . Va veni Honda in cele din urma la Frankfurt sau acest model va fi lansat in alta parte ?
    3 0
  • @Victor
    Exista posibilitatea ca modelul sa fie lansat in alta parte, in acelasi timp cu Salonul Auto de la Frankfurt.
    Pentru moment, nu exista informatii in acest sens.
    1 1
  • diesel 180 CP
    In martie anul viitor la Geneva se va lansa si dieselul de 180 CP>
    este salon toamna asta la Tokyo, posibil sa apara acolo face-lift-ul :)

    < http://www.tokyo-motorshow.com/en/index.html >
    5 0
  • Marian
    Slab, slab foarte slab. Cei de la Hyundai scot din alt motor 2.2 diesel 197 cai si au cutie automata cu 6 trepte. Cand o sa ajunga si cei de la Honda la astfel de performante?
    PS Astept sa aruncati cu oua si/sau rosii stricate si sa ii faceti "chinezi" pe cei de la Hyundai.
    1 2
  • Frumos, asteptam cu interes facelift-ul. Era normal sa treaca pe i-DTEC. Daca si ce zice Lee e adevarat cu varianta de 180cp, atunci va fi un deliciu.
    Marian, orice model 200 CDI din gama Mercedes, fie ca e C sau chiar E, vine cu un motor de 2.2 diesel si 136cp. Mazda are si ea variante de la 125pc pana la 175cp. Aici e vorba si cui te adresezi ca marca. Poate clientii de Honda nu vor cin;spe mii de cp, ci o masina echilibrata. In plus de asta, caii astia pe-afara se platesc la greu la impozite si asigurari.
    Bravo si Hyundai pt motorul de 197cp, dar sa stii ca pt Hodna nu e greu sa faca asa ceva. Doar avem una bucata dovada S2000 cu motor normal aspirat de 2 litri si 240cp. De zece ani, n-a depasit nimeni puterea asta litrica de 120cp/l (pana de curand la un nou model Ferrari). Aici mai e vorba si de cat de putin polueaza sau consuma, ori Honda poate indeplini norme de poluare la diesel fara sa apeleze musai la filtru de patricule. Asta e o realizare, totusi.
    Asa ca nu mai judeca masinile dupa ce putere scot din X litri, mai ales ca la diesel nu puterea conteaza, ci cuplul.
    5 0
  • @Paul
    Corect :)
    iar daca il tunezi, treci usor de 170-185 CP si cuplu 420 NM.
    nice..........
    2 0
  • cmc vs. hp
    @Paul

    OK, e drept ca in unele tari din vest esti taxat dupa puterea motorului, nu dupa capacitatea cilindrica. Dar pentru piata noastra, atata timp cat "baietii destepti" nu umbla prea des la legi, e mai avantajos sa ai un motor "mic si-al dracu' ". Si daca aceste motoare se uzeaza mai rapid, asta e, cumparam alte masini. S-au dus vremurile cand iti luai masina pe care s-o lasi mostenire copiilor. Oricum, trendul actual in industrie este sa produci "bunuri de consum indelungat cu viata scurta", ca sa nu te trezesti peste 5 ani ca produci pe stoc.

    Singurul meu regret este ca n-am apucat inca "sa-i dau in gura" unui V8 (aspirat, bineinteles), sa traiesc si eu odata senzatia aia de care vorbesc unii. Dar, pe drumurile noastre, nici cu 6 in linie n-am reusit sa fac prea multe, chiar daca a fost o proba agreabila.

    Toate cele bune!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru