Primele imagini cu interiorul lui VW Golf 7

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.04.2011
O publicaţie franceză a publicat imagini cu ceea ce pare a fi interiorul viitorului Golf 7. Volkswagen mizează pe aceeaşi carte câştigătoare a conservatorismului.

Publicaţia franceză L'Automobile Magazine susţine că a pus mâna pe primele imagini-spion cu interiorul viitorului Golf 7, model care va apărea pe piaţă în 2012. Pentru a-şi sublinia "captura", francezii au publicat şi două dintre fotografiile care reprezintă planşa de bord a modelului german.

Dacă imaginile se vor dovedi reale, schimbările pe care Volkswagen le aduce la interior sunt, ca de obicei, mai degrabă conservatoare decât radicale. Viitorul Golf 7 va miza pe aceeaşi carte a "modestiei" estetice, prezentându-se în faţa clienţilor cu un design german, clasic, uşor evoluat faţă de actualul model. Se observă schimbări la nivelul ceasurilor de bord şi la cel al comenzilor sistemului de climatizare, acestea din urmă preluate direct de pe noua generaţie Beetle, prezentată oficial de Volkswagen în cadrul recentului Salon Auto de la Shanghai.

Conform jurnaliştilor francezi, viitorul VW Golf 7 nu va veni cu modificări radicale nici la exterior, designerii germani mulţumindu-se să le ofere clienţilor o evoluţie a limbajului actual de design.

În aceste condiţii, cele mai clare modificări vor avea loc la nivel tehnic, viitoarea generaţie a lui Golf urmând să fie construită pe o platformă 100% nouă.

via | Automobile Magazine

Comentarii (23)

  • Ursulica
    Ca design anost si ce urat poate sa fie, nu se va compara cu megan,logan2 si alte greutati din domeniu auto.
    26 55
  • @Ursulica
    Esti terminat copile... Megane e masina buna. Caterinca de 2 lei poate face oricine, sa scrii lucruri inteligente e mai greu..
    58 12
  • Golf MK VII
    Mi se pare totusi cam devreme sa se schimbe generatia. Probabil va fi un facelift
    19 5
  • ****
    Spune-ti asa "Viitorul Golf 7 va miza pe aceeaşi carte a "modestiei" estetice, prezentându-se în faţa clienţilor cu un design german, clasic, uşor evoluat faţă de actualul model."..... Ce desing german clasic si usor evoluat unde ....cand toate masinile w au aceasi infatisare mai au putin sa fie si autoutilitarele la fel
    25 17
  • Marius
    Golful e Golf. Punct.
    Mi-am dat seama abia acum, ca de fapt filosofia auto practicata de nemti si japonezi este una corecta.
    Daca vei cumpara o masina japoneza, vei vedea ca nu te impresioneaza prea mult la design. Dar vei sti ca e o scula de calitate, tehnica buna si extrem de fiabila. Deci e o reteta deja stiuta. Stii ce cumperi.
    Daca vei cumpara un VW sau Audi de exemplu, ai un design clasic, simplu si cuminte. In schimb stii ca e aceeasi reteta de succes.
    Ei, acum e acum, cand vine vorba de o masina italiana sau franceza. Sunt si astea foarte bune, nimic de zis. Numai ca nu stii niciodata ce reteta aplica italianul si francezul. Aici ar trebui sa mai lucreze ei, parerea mea.
    31 10
  • fny.ro
    @newton Generatie noua
    De parca G6 a fost radical schimbat fata de G5. Majoritatea modelelor "noi" de la VW din ultima vreme par sa fie mai mult facelift-uri decat modele noi. Dar na, daca lumea cumpara...

    Sa nu uitam de variatia golf-ului pe mai multe marimi si obtinem intreaga gama VW :)
    21 10
  • Cristi
    Nu cred ca sunt reale
    Mie nu mi se par reale, nu cred ca un model prototip din fabrica are butoanele atat de tocite ( ca in poza a II-a ), pare a fi un golf V uzat cu radioul schimbat.
    20 2
  • Totusi
    Numai eu am senzatia ca nu sunt capabili sa lanseze o versiune care sa faca fata concurentei mai mult de 1-2 ani? Celelalte marci au masini de 4-5 ani care inca se bat cu golfurile astea actualizate din ce in ce mai des la care incep sa apara din ce in mai multe scapari. Mie unul mi se pare trist ca o masina lansata din 2007 (vorbim aici de concurenti directi nu de Ferrari etc) sa arate mai bine decat Golful deloc ieftin cumparat in 2011-2012. Si pt cei care o sa zica ca e o diferenta tehnologica imensa ii intreb de pe acum: chiar vi se pare vreun avans tehnologic imens ca o masina cu 5 ani mai noua sa consume cu 1 L /100 km mai putin?
    19 11
  • :)
    Same shit diffrent day
    19 9
  • Macar i-a schimbat farurile alea oribile pe care le avea pana acum.
    8 12
  • :)
    cainii latra caravana trece
    12 6
  • Ursulica
    pt ionel cu capu chel
    Ioane asta incerc sa iti explic ca degeaba au atatea generatii fata de constructorii grei din lumea auto mai ales cei enumerati de mine.Nu vezi ce materiale proaste are. Daca suferi de un retard nu te mai baga in seama.
    9 11
  • DecebalStefancelMare
    De ce imi place mie in manelica
    In kktu asta de tara poti lansa orice tampenie si fiind o ineptie este normal sa nu ai nici o baza. Multi prosti pe metru patrat, mai ales cei care se tarasc intr-un jeg,cotet rupt distrus sau low cost si pretind ca merg cu cine stie ce scula este normal sa spuna ca Golf ca fi o masina simpla proasta, urata si prea scumpa pt ce ofera. Le recomand sa mai mearga prin tari staine ca sa vada cum se schimba lucrurile la 180 grade cand dau piept cu civilizatia.
    17 12
  • BaditzaEx
    un alt artificiu al cel de la...
    ... Made by Matrioshka
    6 2
  • BaditzaEx
    corectare
    un alt artificiu al celOR de la Das Auto !!! :))
    8 4
  • Nu fiti naivi
    Ce vedem noi acum cu siguranta nu e versiunea finala ,e un prototip ce testeaza diverse comenzi si subansamble,nu vedeti ca finisajul e praf? Apropo oare ramane vitezometrul "pe invers" ca in foto?
    8 1
  • @ursulica
    cum sa compari golful cu un logan2.. esti de-a dreptul PENIBIL. ai auzit si tu de golf , macar daca te-ai fi suit intr-unul si stii sa comentezi.. n-ai habar ce vorbesti. personal spun ca am un G6, si e o masina echilibrata, fiabila, conservatoare, dar cu un design atragator si lista poate continua..
    11 7
  • Stefan
    @serd
    Uita-te mai bine ...sub 180 km/h sunt 200 apoi 220 km/h...deci e bine pus vitezometrul:))
    3 0
  • Golf VI, VII, VIII... sau cat o fi
    Mie mi se pare "genial" cum pot unii sa spuna ca arata bine sau prost numai din doua poze din care nu se intelege mare lucru.
    In alta ordine de idei nu ar fi exclus ca VW sa vina la anul cu un "nou" Golf. Desi vor spune ca e o noua generatie e mai mult vrajeala. Sa lansezi o data la cativa ani o generatie noua nu e tocmai ieftin, costa cateva sute de milioane de euro. Incearca sa faci asta cu fiecare model in conditiile in care ai zeci in ograda si vei vedea ce inseamna sa ai probleme cu banii.
    Cateva modificari estetice (gen spoilere si faruri noi), ceva tehnica "extraordinara", spunem ca e un model nou, toata presa il va lauda si estimam vanzari foarte bune. Ai naibii nemtii astia si marketingul lor! :))
    15 1
  • octav_bmw
    mda..un bord de polo cu cateva accesorii in plus
    3 5
  • urata
    urata, urata, urata :)))))
    2 4
  • Mircea
    Se vede clar ca asta a fost prototipul lui golf 6 ... nici nu are finisajele facute bine , a fost facuta masina doar pt un test , atata tot ! asta nu e nici un golf 7
    oricum golf 6 ramane cea mai buna masina din segmentul ei , das auto !
    5 0
  • mosfet
    pt fani golf
    toate masinile sant bune dar asta ami place . am un golf 4 1.6 16 v 2002 masina buna mi se potriveste .
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru