Primele imagini cu noul Kia Sorento

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.03.2009
Kia a prezentat noul Sorento in cadrul sedintei foto oficiale pregatita pentru acest model.

Cea de-a doua generatie a modelului Kia Sorento a fost surprinsa in timpul sedintei foto oficiale. Modelul va fi prezentat publicului in primele zile ale lunii aprilie, la Salonul Auto de la Seoul.

Noul Kia Sorento va putea transporta sapte pasageri si va fi prezentat la Salonul Auto de la Seoul, in decursul lunii viitoare. In prima faza, modelul va fi disponibil in Europa cu un propulsor diesel de 2.2 litri care dezvolta 200 CP si 400 Nm in timp ce respecta norma de mediu Euro 5.

Ulterior gama de motorizari ar putea fi imbunatatita cu o unitate Lambda V6 de 3.8 litri. Coreenii vor putea alege si un propulsor de 2.7 litri alimentat cu GPL. Dupa prezentarea de la Salonul Auto de la Seoul, noul Sorento va fi prezentat si la Salonul Auto de la New York.

Via | GlobalMotors

Comentarii (3)

  • Chiar daca farurile par copiate dupa Honda Accord, masina este mult mai frumoasa decat modelul dinainte si in sfarsit arata masculina asa cum ar trebui sa fie un SUV.

    Daca e la fel de buna precum vechiul model in raport cu ai sai concurenti, e o reteta pentru succes.

    Umbland si la design Kia incurca si mai mult alegerile europenilor si cu interiorul din poze pune in dificultate si marca sora Hyundai in care inca mai traiesti senzatia ca esti in Cielo.
    0 0
  • acoperis panoramic
    Foarte interesant ca acoperisul lor panoramic are acelari sistem de deschidere cu cel a lui Renault, care a fost introdus pe Megane II in 2002, si care inca mai e folosit si pe alte modele in gama Renault.
    Or fi cumparat ei o licenta de la Renault?
    Pana si bucatica acea de plasa pentru insecte si deschiderea acesteia este identica cu cea de la Megane II.
    0 0
  • ............
    Maka, nu stiu ce vezi tu asa de masculin, mie mi se par niste retusuri nu prea reusite, sau poate este doar globalizarea design-ului, modelul vechi dupa parerea mea avea nevoia de imbunatatiri la interior, care nu se vede in imagini dar presupun ca arata f bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru