Primele schite cu Nissan 370Z Roadster

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.01.2009
Primele schite ale viitorului Nissan 370Z Roadster anticipeaza designul decapotabilei, asteptata la Salonul de la New York.

Esential

322 de cai putere dezvolta propulsorul V6 instalat pe Nissan 370Z.

Pentru cei care se asteptau la o varianta decapotabila a noului Nissan 370Z, vestile sunt bune. O serie de schite publicate de Oficiul European al Marcilor au dezvaluit liniile viitoarei variante de caroserie a modelului sportiv, pregatit de Nissan pentru a lua cu asalt piata din SUA si Europa.

Spre deosebire de coupe, roadsterul vine cu linii noi ale caroseriei, influentate bineninteles de acoperisul rabatabil. Prima aparitie a modelului este asteptata in cadrul Salonului Auto de la Detroit, Nissan folosindu-se de ocazie pentru a-si consolida prezenta pe piata din SUA.

Sub capota roadsterului se va afla probabil acelasi propulsor V6 de 3.7 litri care dezvolta 322 de cai putere si un cuplu motor de 366 Nm. Nissan va fixa un pret mai pare pentru varianta decapotabila, o cifra finala fiind insa necunoscuta.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru