Primele teasere cu viitoarea creaţie Brabus

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.08.2011
Oficialii casei de tuning germane Brabus au pubilcat primele teasere cu viitoarea lor creaţie care va debuta la Frankfurt.

Casa de tuning germană Brabus a făcut publice primele teasere cu viitoarea lor creaţie ce va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din această toamnă. Una dintre cele două poze oferite de oficialii casei de tuning ne prezintă un model de la Mercedes-Benz "îmbrăcat" cu o tunică roşie. De sub aceasta se obervă doar blocul optic şi oglinda laterală din stânga.

Oficialii nu au vrut să ne dezvăluie ce model a fost modificat, însă după forme, cel mai probabil ar putea fi proaspătul C63 AMG Coupe Black Series. Până acum nimic neobişnuit, însă germanii au inscripţionat desupra modelului numerele "10.526 HP - 1.200 Ampere". Pentru a ştii cu adevărat ce reprezintă aceste cifre, vom avea de aşteptat până la debutul Salonului Auto de la Frankfurt.

Via | Zercustoms

Comentarii (3)

  • Dupa forme este CLS nu C, vezi oglinzi si blocul optic.
    2 6
  • barichelu
    si din lateral ce e
    7 0
  • Eu cred totusi ca e vorba de un C, mai ales dupa silueta din lateral... oricum nu mai e asa mult de asteptat, 15 zile trec repede si vom avea raspunsul...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru