Primul Bugatti Veyron avariat

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.03.2007
Carosabilul umed a marcat o premiera in lumea auto. Din seria accidentelor exotice va prezentam primul Bugatti Veyron avariat.

Am mai vazut pana acum accidente ale unor supercar-uri ca Lamborghini sau Ferrari dar este pentru prima data cand va aducem in atentie imagini cu un Bugatti Veyron avariat.

Nu exista prea multe informatii despre circumstantele producerii accidentului dar se presupune ca un ochi de apa de pe carosabil a facut ca masina sa piarda aderenta si sa derapeze. Intr-un final, automobilul a aterizat intr-un canal. Habitaclul si blocul motor nu par a fi avariate, insa este greu de precizat daca trenul de rulare a fost sau nu afectat. Din fericire soferul a scapat fara nici o zgarietura, insa va trebui sa suporte socul provocat de avarierea masinii de 1.000.000 de euro. 

Potrivit surselor oficiale, acesta este primul accident in care este implicat un Veyron privat. Inginerii au mai raportat distrugerea a doua prototipuri Veyron, in timpul testelor, motiv care a dus atunci la mai multe amanari ale procesului de fabricatie.

Comentarii (22)

  • andrei
    Cine a fost prostul care a facut asta? Nu ar mai trebui sa i se de-a carnet ca sa nu mai strice o masina de asta, ca e pacat.
    0 1
  • NeaGoe
    Doua chestii...
    Andrei,

    Acesta nu este singurul posesor de super-masina care da cu oistea in gard. Daca intri pe www.wreckedexotics.com vei vedea ca sunt multi soferi care zdrobesc astfel de masini.

    Vorbind de site-uri, de ce nu au stirile de pe automarket.ro SURSE??? Sau toate stirile postate provin din eforturi proprii? Nu de alta, dar poate ca ar trebui sa cereti drepturi de autor de la site-urile pe care au aparut fotografiile de mai sus...
    2 0
  • Pentru ca
    Atunci cand trebuie sa citam o sursa - o facem! In rest, nu suntem obligati, sursele noastre raman, pe cat de diverse, pe atat de secrete. Multumim!
    1 0
  • silvius
    drepturi de autor
    Fotografiile prezentate au copyright. Fie automarket.ro le-a cumparat, ceea ce mi se pare ok, fie....
    Insa de ce sa plecam de la premisa ca suntem romani si hoti?!
    Daca omul a dat bani pe poze nu este obligat sa scrie de unde a luat....
    1 0
  • NeaGoe
    copyright&stuff
    Silviu,

    NU am pus eticheta de hoti. Am pus doar o intrebare. automarket a pus surse pentru fotografii preluate cu nesimtire de multi altii (asa cum a procedat pentru fotografiile spion cu Dacia Van), dar alteori acest lucru nu se intampla si am vrut o explicatie (desi trebuie sa recunosc ca mi-am exprimat curiozitatea foarte malitios).
    Faptul ca stiri/foto sunt cumparate de la X sau Y, nu inseamna neaparat ca sursa lor nu trebuie sa apara. Dar asta e doar o parere...
    In rest, automarket ramane etalonul site-urilor auto din Romania, iar pentru acest lucru merita felicitari!
    0 0
  • silvius
    continuare copyright
    Eu am spus doar ce se intampla cu copyright-ul. In general fotografiile se vand catre agentii. nu o sa vina automarket la mine sa cumpere. mai departe omul o poate cumpara pentru diverse licente. Una din ele e web use. Omul nu are nicio obligatie sa puna sursa atata timp cat nu are un contract cu agentia care sa stipuleze acest lucru.
    La partea de furturi: in Romania inca se fura fotografie in proportie mult peste 50% probabil, asta pentru ca sunt unii care nu inteleg ca atunci cand faci o fotografie nu dai doar un click pe declansator :(
    0 0
  • astea da stiri
    cred ca daca cautatzi ushor mai mult gaseatzi ceva stire interesanta , la fel ca o dacie sau un VW sau un mercedes se poate lovi shi un veyron , ca este mai rar asta e , cred ca o sa apara shi la stirile de la TV ca nu prea mai au astia violuri cu babe .

    Va rog cautatzi ceva interesant !!!
    0 0
  • masina
    saraca masina :(
    1 0
  • ce stire interesanta
    booooooring
    si oricum culorile is alese k nuca in perete
    0 1
  • PikaChu
    Veyron
    Da prost....prost de tot mai poate fi .....
    Ce sa-i faci mare si tare de da in gropi (canale)
    Acesta ii doar primu' mai vin si altii
    1 0
  • prost?
    prost ca are bani sa isi cumpere asa masina?
    prost ca nu o tine in garaj sa o lustruiasca in fiecare sambata si sa mearga cu autobuzu la servici?
    sau proasta e invidia voastra,care nu vede in ce conditii a avut loc accidentul?

    bine ca e in viata... e cel mai important lucru, fara Veyron suntem si noi... asta nu de face mai destepti.
    0 1
  • YMihai
    ..da
    ...si totusi nu-mi vine sa cred...

    NU AM CITIT CUVANTUL " LOGAN " PANA ACUM !!!

    ce se intampla fratilor ??? Nu va mai certatzi in privinta Loganului ???

    cert e insa k orice stire e sortz de scandal.

    tipic Ro...cu sau fara Logan !!!
    0 0
  • lucian
    bugatti
    pai e normal si lesne de inteles: carosabil umed, 1001 CP, ce mai vreti? nu va e clar? ca pe asemenea carosabil cu 1001 CP e f simplu sa ajungi la canal? pai se vede ca nu ganditi, sau mai bine zis ca nu aveti experienta pt asa ceva, si mai comentati...eu am doar un porsche 911 GT3 si face la fel pe sosea umeda, kestia e ca stiu sa-l tin aproape!!!! mai invatati si voi miticilor conducand masini tari pe carosabil umed...
    0 0
  • era si cazul ...
    Vruiam sa-mi iau si eu unu, dar daca nu are senile pentru ploaie nu-mi mai iau raman, deocamdata la SLK-ul meu :)
    0 0
  • Almanahe
    E in spate gaga
    blocul motor se regaseste in spate mai gaga e evident din imagini ca nu a fost avariat nu cum spui tu ca nu pare avariat. :D
    0 0
  • BOgdan
    laso draq
    "din fericire soferul a scapat fara nici o zgarietura, insa va trebui sa suporte socul provocat de avarierea masinii de 1.000.000 de euro"
    Hai mai laso draq!nu avea asigurare?:|...la 1mil de Eu cum d-zeu sa nu faci?se fac asigurari shi pt avioane etc...
    0 0
  • Ei na !!!
    Don Basco
    Se spune clar: "... socul provocat de avarierea masinii de 1.000.000 de euro" nu ca nu ar fi avut asigurare si ca ar trebui sa plateasca el...
    0 0
  • King Fucking Kong
    loale
    zmeilor..mai ales tu cu GT3!!! lasa vrajeala!
    0 0
  • Arlequin
    wax
    ..... frauda de asigurare... si la o adica niste chit si vopsea ....
    0 0
  • da si normal...
    vreti sa va zic io cum o fost accidentu? buun... ca sa poti atinge viteza aia maxima de 400 si de km/h cu un Veyron trebuie sa ii cobori eleronul... asta inseamna (mult) mai putina apasare aerodinamica pe puntea spate => mai putina aderenta in curbe si, da, risc mai mare de accident pe drumurile ude :)) daca nu era ala fraier sa isi bage eleronu mergea si el linistit cu 250 km/h... dar nu... el voia sa atinga 400 =)) oricum masina aia pe circuit nu se compara cu un Enzo, Porsche GT3, sau cel mai important, Caparo T1... iar voi astia cu Loganurile... nu va mai bateti gura de pomana...
    0 0
  • stati linistiti daca a avut bani pentru asa masina ,are si pentu ca sa o repare........
    0 0
  • dao dreku mai a m 2 ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru